Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jødehat fra en del muslimer..

I "Avis-runden" på TV2 i dag tok Harald Stanghelle opp dette med jødehat fra en del muslimer. Det snakkes mye om høyreradikal rasisme, men jødehatet fra muslimer har det vært snakket alt for lite om, så det er både modig og viktig av Stanghelle at han tar opp dette. Rasisme er rasisme, enten den kommer fra høyresiden eller om den kommer fra muslimer, det må vi aldri glemme!

12
11 svar

mo6

Skjul kommentartråd frode57 • i dag 16:34 Det er ikke rasisme når jøder fra Russland og Afrika fortrenger arabere på vestkanten og andre steder som Israel kontrolleres.?

Jo, helt klart er det rasisme når jøder fra Russland, USA, Polen og Afrika fortrenger palestinerne. Dette ser vi daglig; 3 palestinske familier ble i dag kastet ut fra sine eiendommer. Det er på høy tid at verdenssamfunnet setter foten ned for zionistisk rasisme.

1

omko

Problemet er at de fleste av palestinaaraberaktivistene mangler elementær kunnskap om konflikten. Dere må ha en viss kunnskap om forholdene før dere velger å uttale dere. For å ha det klart for seg, mer enn 70 prosent av israels befolkning er av arabisk herkomst. Hvordan i all verden kan du da snakke om apartheid? At noen palestinske familier blir kastet ut av sine boliger på grunn av ubetalt leie eller fordi de har bygd ulovlig er en ikke- sak. Det skjer hvor som helst i verden, også i Norge. Vi har en namsmann i Norge som kaster ut titalls familier hver eneste dag. Det finnes en lignende namsmann på Vestbredden som ser til at lov følges. Nå må dere palestinaaktivister roe ned noen hakk!

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...