Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jødehat fra en del muslimer..

I "Avis-runden" på TV2 i dag tok Harald Stanghelle opp dette med jødehat fra en del muslimer. Det snakkes mye om høyreradikal rasisme, men jødehatet fra muslimer har det vært snakket alt for lite om, så det er både modig og viktig av Stanghelle at han tar opp dette. Rasisme er rasisme, enten den kommer fra høyresiden eller om den kommer fra muslimer, det må vi aldri glemme!

12
11 svar

TURBRA

Etter min mening er han en fornuftig og klok mann, og når vi får vite at nesten en av tre muslimske menn har antisemittiske holdninger er det skremmende. Likedan at en imam i Norge hyller det Hitler gjorde mot jødene. Forferdelig!

1

jakoline

Studer Muslimbrødrene ( islamistisk organisasjon stiftet i Egypt 1928) ,og deres skrifter og uttalelser fra deres teologiske lærde om hvordan man burde behandle jødene. Imamen i Drammen har nærmest ordrett kun gjengitt akkurat det samme som Muslimbrødrene har stått for hele tiden. Norsk-irakiske flykningen, avdøde Walid al Kubaisi advarte i skrift, dokumentarer og tale sterkt mot å tro at islamistene i den organisasjonen respekterer grunnleggende menneskerettigheter .

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...