Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Erna svikter de yngste !!

Bilde

Maria Henriette (15) vil ha coronavaksine: – Kjempeteit at jeg ikke får bestemme selv

Maria Henriette Mellem (15) får ikke ta coronavaksine fordi hun er for ung. Det gjør henne sint.


Bilde www.vg.no

I en film jeg husker så smittet en av de amerikanske presidenter sin egen sønn med kopper fra et annet dyr som hadde det. Prof. Harari som skrev Sapiens sier at alle pandemiene mennesker fikk var på grunn av at vi domestiserte dyr til husdyrhold.
Så skal vi huske på at det er et enorm vaksinasjonsprogram de unge skal gjennom. De slipper kusma , røde hunder og meslinger slik som jeg hadde noen av. Men når de ikke vil gi de unge vaksinering mot corona så er det underlig men fult forståelig om man ser på behovet for å åpne opp i forbindelse med tapet av Stortingsvalget .

Men det er IKKE pandemien som er skyld i at Erna taper valget. Det skyldes politireform og gigantfylket Viken og en reformiver i kommunene som det ikke var dekning for i folket. Det var en sentraliseringiver i det offentlige som vi må tilbake til midten av 1960 årene for å finne. Endelig var bremseklossen Sp og bøndene borte fra styringsverket. Og bøndene skulle slippes fri !! Free at last ,lol. Som om norsk landbruk og norsk landskap er til for stordrift ... under 39000 bønder igjen sier sitt. Og komisk nok så kom regjeringen opp med en latterlig reform som i bunn og grunn gikk ut på å skjære ned i offentlige budsjetter med ostehøvel prinsippet. Erna er altså litt latterlig i sin tilnærming til det offentlige men det er helt naturlig med sitt ståsted fra Stein Ivar Hagen og de privates lokaler. Det er ingen grunn til å ikke gi unge vaksine.

6
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Europe

Å gi Erna skylden for bastarden Viken tyder på at du er feilinformert. Høyre ønsket å legge ned fylkeskommunenivået helt og heller satse på mer robuste kommuner. Opposisjonen (med SP og Vedum i spissen) ønsket ikke dette og dagens regionsreform var et kompromiss i Stortinget som ingen egentlig var fornøyd med. Når det endte slik lot man det være opp fylkene selv å forhandle om etablering av regioner. Viken ble etablert helt frivillig av fylkene som inngår der. Også Vestfold/Telemark var tenkt inkludert, men de valgte å danne sin egen region.

3

frode57

Regjering gjennomførte kommunereformen. Bortforklaringer frabedt.

1

KansjeD

Det er faktisk regjeringens plikt å gjennomføre det som Stortinget bestemmer, helt uavhengig av HVEM som sitter i regjeringen.

1

Europe

Her er det ingen som svikter noen. Vaksiner vil snart bli fritt tilgjengelig å kjøpe for dem som ønsker det. Alle mindreårige kan dermed skaffe seg vaksine dersom foreldrene samtykker.

2

Sapient-X

Det er jo ganske uansvarlig å teste ut en vaksine vi ikke kjenner langtidskonsekvensene av på en så stor gruppe som skal føde neste generasjon nordmenn. Dette kan bli verre enn thalamid skandalen.

1

HusebyD

Så Erna skal personlig gi vaksine som ikke er godkjent for bruk på barn til barn?

Høres ut som en smart plan.

1

Sapient-X

Husk at mediene, og Partiet har gått god for vaksinen, så derfor kan den ikke ha noen bivirkninger. Partiet vet best. Lytt til Partiet, alt annet er desinformasjon.

1

KansjeD

Så du klarer ikke skille mellom medienes meninger og fagfolks meninger? Stakkars deg.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...