Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Uansett hvor ille alt er med pandemier, konkurser, nedleggelser av bedrifter pga bompenger og avgifter så stiger bare oljefondet i Norge. Tenker på fattige i landet vårt spesielt.

6
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

perchri

Tenker på fattige i landet vårt spesielt.

Tja. Hva hjelper det, vi sløser jo bort det meste ved å være verdens onkel skrue?

2

TURBRA

Så lenge oljeutvinningen er med på å skape store problemer med branner og flom, der mange mennesker dør, er olja ikke lenger bare rikdom for kloden vel? Tvert imot.

1

Arrcab

Olje og gass har vært en velsignelse. Det står i dag for mer enn 80 prosent av energiforbruket i verden, og av det utgjør kull mer enn 20 prosent. Fossil energi har gitt oss vår velstand, og brakt hundrevis av millioner mennesker ut av fattigdom. Nå gjelder det å holde hodet kaldt, redusere det som forurenser mest uansett hvor i verden det er, og gjøre prosessen på en slik måte, at det ikke skaper sosial uro, og nye kriger. Store hodeløse endringer vil skape økonomisk uro, og føre til mindre samarbeid og nasjonal isolering. Som et knøtt lite land, betyr vi veldig lite i det store sammenheng, og vi vil bare ødelegge for oss sjøl, med overmodige og naive tiltak, iverksatt av moralister.

3

Komunista

Få høre alternativene. Realistiske og på kort sikt.

1

perchri

Steng oljekranene, så skal vi se hvordan det går? (Tilgi dem, de vet ikke hva de gjør.)

1

Arrcab

Noen er kreative, og ser muligheter for gevinst, når staten pøser ut penger til tvilsomme og nytteløse prosjekter. Så har du dem som roper høyest, er mest høylytte og aggressive, men som ikke eier noe som helst av verdi.

2

Sapient-X

Folk ville sultet og fryst ihjel. Kunstgjødsel, mekanisert jordbruk, og langtransport holder liv i milliarder av mennesker.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...