Nye VGD er lansert! Mer informasjon

SI NEI TIL BARNEBORTFØRING!

Jeg er far til et barn som er bortført til utlandet, og jeg trenger din hjelp for å kreve historisk endring i dagens lovverk. Hver stemme teller i kampen for rettferdighet!!

Haagkonvensjonen og Luganokonvesjonen er to avtaler som våre politkere har signert med gode intensjoner, men dessverre er begge avtalene med på å legalisere og belønne barnebortføring. Politikerne er kjent med problemet, men vil ikke lytte eller hjelpe de som er rammet.

Når et barn forsvinner fra Norge, underlegges man domstolen i landet barnet er bortført til. Den som bortførte barnet får fastsatt sitt barnebidrag av lokal domstol.

NAV Internasjonal krever så inn pengene i henhold til den utenlandske dommen.

I tillegg til barnebidraget blir man også idømt å betale 100% av reiseomkostningene i forbindelse med besøk av barnet. Høye advokatkostnader gjør det ikke lettere , og de fleste skjønner at totalkostnaden er ofte så høy at bidragsyter ikke lenger har råd til se sitt eget barn. Den som ble frarøvet barnet blir straffet flere ganger!

Nav bryr seg ikke og skylder på våre folkevalgte. -NOK er NOK!

Signer og forlang at våre folkevalgte endrer lovverket slik at NAV IKKE kan anerkjenne en utenlandsk dom som belønner bortføring og samværsabotasje. Årlig bortføres 75 barn til utlandet. HVERT BARN fortjener DIN STEMME i kampen for rettferdighet!

SIGNER OG KREV ENDRING I DAGENS LOVVERK!!

  • Leonhard Hoff Simonsen
10
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

insected

Jeg prøver altså ikke å være ufølsom her men forstår ikke helt hva du egentlig vil ha undertegnet. Du vil ha undertegnet et opprop for å ikke skulle måtte betale underhold satt av en domstol i et annet land?

3

TrulsSH

Hei

Poenget her er at Haag konvensjonen pålegger et hvert land og rette seg etter den først avsagte dommen i det landet som har fastlagt bosted og samver først men det virker som det er mange unntak i konvensjonen. I tilegg er det landet som barnet er bortført til forpliktet til og sende barnet tilbake dersom det er ulovlig bortført og det har ratifisert haag konvensjonen men her er det untak blant annet dersom det blir sett på som for belastende for barnet og bli sendt tilbake. Desverre er det ikke godt definert hva man mener med for belastende for eksempel ble et norsk barn nektet og bli sendt hjem fra USA fordi de mente at det ville vere for belastende siden det ville blit tat hånd om av barnevernet uten at staten i USA viste noen om bakgrunnen til at barnevernet var inne i bildet

Mener og huske at Norge tidligere har vedtatt en lov som stopper barnebidraget dersom barnet er ulovlig bortført men det virker som andre lover trumfer dette.

Det burde endres det bør ikke lønne seg og bortføre barn

1

TrulsSH

Hei

Kunne ha undertegnet men ser ikke hvor og hva jeg skal undertegne

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...