Nye VGD er lansert! Mer informasjon

enda et bevis på at politi er uegnet

når politiet skyter og dreper folk bør de få21 år som oss andre

3
18 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arrcab

Hva er det du vet, som raskt dømmer den etaten som står mellom deg og voldelige, kanskje sinnssyke personer, som truer med våpen. Noen ganger kan det bare være størrelsen på våpenet, som stopper en angriper som kommer stormende med kniv. Du mener vel ikke at politiet bare skal forsvare andre. Vi får nok vite mer etter hvert.

5

En_ganske_snill_mann

En motivert anropet med kniv er en formidabel motstander. Som du helt riktig skriver er formålet med taktisk bruk av pistol å stoppe en angriper, før denne skader deg selv eller andre du søker å beskytte. Selvsagt ønsker man å unngå å ta liv, men det virker som om konflikten allerede var eskalert i den grad at handlingsrommet var begrenset.

2

timy3

Foreløpig vet vi svert lite om omstendighetene rundt dette drapet, men generelt kan man si at politiets bruk av våpen ser ut til å føre til flere og ikke mindre drap og skudd skader.

2

TrulsSH

Hei

Som den siste sier her, en kan jo undre på hvorfor det ikke ble skutt i foten. Nå vet ikke jeg heller alle omstendighetene i saken, men syns det bør bli spurt om svar på hvorfor det ble brukt våpen når politiet er utstyrt med elektrosjokk våpen / teasere det virker tryggere og bruke i et område med mange folk

1

maglauk

Når du kommer på døra til folk med kniv er det helt greit at politiet skyter. Gjerne et skudd i panna om det trengs............

1

timy3

Politiet må lære seg å behandle våpen

1

perchri

...det gjør de jo, de treffer stort sett hver gang. Slik tilstandene er blitt i Norge med knivstikking og skyting i vilden sky, synes jeg politiet gjør en god jobb. De har sikkert vært i dialog med personen som er bevæpnet, før det smalt. Kan ikke tro at de skyter uten grunn?

2

Jhinx

det gjør de jo, de treffer stort sett hver gang.

Mja, det kan diskuteres..

https://www.nrk.no/osloogviken/minst-62-vadeskudd-i-politiet-de-siste-fem-arene-1.14676755

1

timy3

Mener du at de skal skyte for å drepe da?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...