Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Høyre . det dekadente smålige partiet. Spis potetgull !!

Høyre, det smakløse dekadente partiet

Vi ser en smilende Erna bruke seiers tegnet fra 2 verdenskrig i reklamer. Med en liten blå potetgull pose skal folk lures til å stemme på Høyre. Studenter blir mer seriøst behandlet og blir handgitt en blå skoleransel. Potetgull er noe av det mest usunne folk kan spise og det kjennetegner Høyre holdning til folk. Denne form for undervurdering av folk er underlig men er trolig utslag av behovet for å bli mer folkelig. Høyrefolk er jo de rakeste sine frontsoldater til begunstigelse av de aller rikeste få. Da er det naturlig å spille på kvinnen som har ledet landet de siste 8 år og som har hatt som hovedoppgave å slå sammen fylkeskommuner og kommuner , politireform og bygge veier langs fjorder og i fjorder . E39 er jo et latterlig prosjekt som viser hvor sykt langt unna ansvarlige Høyre den gang det var et spareparti til begunstigelse av Oslo og Universitetet og sykehusene i Oslo. Og begunstigelse av rederne som sågar betalte vår første høyre statsminister etter krigen. Kåre Willoch. Ikke korrupt Norge selv om han var betalt av rederne. For overklasse partiet Høyre måtte jo ha den tidligere generalsekretæren inn på tinget. Generalsekretær var også Kristin Clemet sin far. Det er noe med å skal være de rikeste sin servile forsvarere. Men en liten blå potetgull pose er en liten gave fra de rikeste sitt bord som viser at de skjønner at det skal smuler fra de rikeste sitt bord denne gangen. For oss som kan litt om kapitalismen vet at den har en lei tendens til å kollapse. Oljefondet kan med fordel benyttes litt mer innenlands. Og folks opplåning kan godt stoppes og forherligelsen av det å ha store lån bør tones ned og folk bør ta Rema Reitans flaggingens hans som symbol på gjeldfri som symbol på frihet. Men husk Erna er selv kun et instrument som brukes av de rikeste for å akkumulere enorme verdier som gjerne brukes til å monopolisering av markedet eller enda mer investering i det samme som de holder med på fra før slik at det kollapser… eller korreksjoner eller krakk. les Norwegian , Sea Drill osv. Det er derfor vi har store aktører som må holde dem i ørene. Nå skal velgerne i Norge holde dem i ørene . Erna bør ha flest mulig blå potetgull poser igjen , så hun kan selv prøve å spise dem sammen min sin gruppe på Stortinget. Vi andre kan kose oss med trønderske europeiske gode oster og sodd og skjenning.(herlig flatbrød) med lokalprodusert øl og vin.

2
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Jhinx

Det ene etter det andre innlegger med oppgulp om Erna. Du får ikke så mye støtte. Kanskje vi er lei venstresidens måte å spy opp galle om andre personer på. Ja vi gjør det litt med Lan. Men hun fremprovoserer der. Her virker det vare som du ikke liker blå politikk og tar en gammel Jonas. Husk det var slik han tapte sist valg. Til og med han har funnet ut personhets og hat ikke er veien å gå. Folk er lei slik skittkasting. Prøv å forhold deg til politikk. Trump tiden er over nå.

2

frode57

Det er teknikken hennes som er så lett å avsløre. Og Høyre er så kynisk. Og slik omtale tilhører valgkampers siste fase. Nå ser vi at omtalen min er korrekt. Erna er i lomma på noen av de få rikeste. Og hun forsterker inntrykket ved å gå i bresjen for fjerning av enda mer formueskatten.
Og noen må si det som det er . Erna er Oligarkiets kvinne. Ei kvinne betalt av noen får rike. Og det er like sant som noe annet. Det hadde vært bedre om NHO hadde sponset de borgerlige for nå møter disse sponsorene de borgerlige med sine krav. Det har vi sett. Og møtene har vært holdt i regi av Civita. Dette klakkørstedet /samrøre for høyresiden. Med datteren til tidligere generalsekretær i Høyre , Clemet ; Kristin Clemet som fremste talskvinne. Hun er også tidligere høyrestatsråd. Jonas tapte siste valg fordi han var for høyredreid og dum . Dum i det å tro at han kan lene seg på middelklassen for å vinne valg i Norge. Erna er ikke dum. Hun vet at Høyre er helt avhengig av de rikeste. De trenger ikke valgseier. Frp er for stort problem til å hun er lysten til å fortsette. Men hun holder koken for å ikke bli utslettet.

1

Jhinx

Ei kvinne betalt av noen får rike.

Beklager men her detter jeg av lasset. Hvem er disse få rike som betaler penger til Erna sin privat konto? Eller mener du at noen rike gir Høyre partistøtte?

1

perchri

...desverre. Biden sliter med å effektuere sine lovnader, og fru statsminister tror hun er en.....viss person fra annen verdenskrig i England?

1

frode57

V tegnet er en farlig sammenligning for en så stor taper som Solberg som vil hefte ved henne like mye som blå potetgull pose. Vi skal komme tilbake til det gode Erna har gjort etter valget. Nå skal de få rikeste sin hoffnarr få pause noen år. Hun har opptrådd verre enn Ola Narr som kun var tjener . Erna har systematisk underslått penger for det offentlige, for berike de rikeste og gjøre det lettere for dem å komme å bekomme seg offentlige rikdommer.Les private helseforetak ,private skoler og barnehager. Barnehager som er solgt ut av landet. Svik som det er. Med sin ostehøvelsparepolitikk så har hun gjort det offentlige dårligere. Stakkars menneske , kan man tenke men hun er kun de rikeste sin tjener. .

1

Skarpretteren

Vi vi to stemmer forskjellig, så tenker jeg at jeg i det minste har gjort noe rett.

2

frode57

Så du er litt dekadent... ? For det er hva som kjennetegner Norge i dag. Den vulgære rikdommen og den trangen til å vise det. Men trolig skyldes det at de tror de har kontroll på mediene .

1

ostgote

Potetgull er ikke så ille som mange skal ha det til. Det er et helnorsk produkt, lagd av norske råvarer og av norske bedrifter. Så lenge det er en liten pose er det helt OK. Det er overspisingen som er skadelig. Men de kunne selvfølgelig ha delt ut en liten gulrot som lokkemat.

1

frode57

De bør ikke gi ut noe som helt. Kom med informasjon. Nå er det sjokolade og godteri fra Freia og norske produsenter som har vært vanlige fra partier. Men dessverre så har disse blitt solgt til amerikanske selskaper. Vi har noen små igjen. For den som kjenner til kapitalismen så vet jeg hvordan dette henger sammen. Bare de store blir igjen til de kollapser. Og noen små får beskyttelse til å komme opp. Der kan man ikke forvente Høyre/Frp å være for de er for dumme til å forstå dette. De ville jo selge våre stor selskaper. Farlige folk. Slik kom mye av kunnskapen til Kina også som lot de komme men sørget for kontroll akkurat som Norge med oljerikdommen . Det ser slik vi blir rike. Ikke med idioter av naive forretningsfolk med for høy tro på seg selv. Statene må sørge for seg selv. Og stater må sørge for å tøyle kapitalen. Potetgull og is i blanding kan være livsfarlig for den som er disponert for gallestein/grus. Og jeg ser samme tendens i Norge som jeg så i USA . Ekstrem fedme som skyldes potetgull, is og fastfood. Så kom ikke trekkende med at potetgull er sunt. Se på Erna og tidligere Venstre. Syklig fedme kalles det. Og defineres som 30 % over ideal vekten.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...