Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Politiskandalen, en solid oppdatering

Hei,

I kjølvannet av arbeidet med rusreformen har det vist seg at Politiet selv har brukt ulovlige metoder i sitt arbeid mot narkotika (som sjekking av mobiler, ransakelser, osv). Og de har arbeidet aktivt mot rusreformen gjennom Narkotikapolitiforening (NNPF). En forening som ikke representerer Politiet, men likevel har arbeidet politisk for å stoppe rusreformen. Historien er grumsete, men Kenneth er flink til å forklare hvordan det henger sammen.

I denne podcasten får man endelig samlet alle de løse trådene og gitt en god oversikt på Politiskandalen. Tror dere alt dette vil få konsekvenser for politiet?

https://www.youtube.com/watch?v=lv9bn_DQRuA&t=1s

2
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

frode57

Det er godt å se at rusreformen havarerte . Og se NRK sin reportasje om narkomane som forteller om rusavhengighet. Norge trenger ikke å dulle mer med narkomane enn vi gjør fra før. Politiet må ha mulighet til å bruke ukonvensjonelle tiltak for å få has på narkolangere.

1

Jhinx

Hva med brukerne som er syke. Vil du bare putte dem i fengsel og så er det overdose når de kommer ut igjen? For det er det som skjer med veldig mange rusmisbrukere. Norge er verdenskjent for sitt fantastiske rehabiliterings program. Dette burde gjeldt rusmisbrukere også. De burde fått straff for lovbrudd, men fått behandling for missbruk. Langere kan selvfølgelig straffes. Jeg er høyremann selv. Men på dette området har jeg troen på at venstresiden skal få til noe fornuftig i fremtiden.

2

frode57

Hadde det vært meg så hadde de fått det godt på et internat hvor de hadde fått alt servert også metadon. Jeg har sett narkomane ved Gunerius og politiet ikke gjøre noe selv om den narkomane helt sikkert burde vært tatt hand om. Mannen klarte ikke å spise der han satt på bussperrongen. Narkomane som er syke skal få behandling men de skal ikke gå rundt å spre narkotika til unge og andre som er i en sårbar situasjon.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...