Nye VGD er lansert! Mer informasjon

34500 dansker i parken

Jeg ble forundret da jeg var i Norge. Jeg ble bedt om å signere tlf nr. når jeg skulle inn på restauranter. Corona pass var ikke viktig ,forstod jeg. Men i går var 34500 dansker I Parken å så danskene slå Skottene 2 -0. Danskene har bred politisk forståelse av pandemien. Nå var det viktig at alle ble vaksinert før studiestart 1.september. Det ble stille fra de som demonstrerte mot tiltakene. Utrolig nok så betaler Norge sykepleiere mer enn danske . Men de slipper å bo opp i høykostlandet Norge hvor Oligarkene og de få rike gribbene grabber til seg stadig større del av kaka. Nå ser vi enden på Pandemien i Danmark. Sosialdemokratiet triumferer.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

KingKongHalvor

Her var det mye rart, nær sagt som vanlig.

2

frode57

Så tåpelig svar. Erna tapte for coronaen også! 34500. På fotballkamp! Ta I mot potetgullet hennes og hold kjeft.

1

KingKongHalvor

?

1

Xavi7

Danmark slår Norge også i coronahåndteringen. Norge ligger 1 mnd bak, kanskje ikke så mye, men likevel. Vi elsker Danmark og vi hyller dette landet

1

frode57

Siste kamp mot Israel ble det 5- 0 med 35 000 mennesker på tribunen Parken København. Og hva er årsaken til den norske corona- fadesen . Trolig for lite vaksiner. Og ingen tør si det. Og norske medier blåser opp Pandemien for mye i Norge.

1

perchri

Toget er i full fart......uten bremser......mens de prøver å selge plassbiletter til spisevogna

1

frode57

Allerede juli startet de opp vaksineringen av 12 - 15 åringene i Danmark og de bruker Moderna. Fjerna Erna! Ta ansvar og gå! Se deg rundt! Fjerna Erna. Nok er nok . Dette vet vi om pandemier.. vaksiner eller bli syk. 50% har blitt drept og de kom igjen og igjen.. Skam dere! Vi har vaksinasjonsprogrammet! Skam deg Erna! LES HISTOREN FOR HELVEDE!

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...