Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er Nrks tidligere seersuksess i gang igjen. Dette lover ikke godt. Har ikke ledd en gang av den dårlig skjulte MDG propagandaen. De to melaninrike som sitter å sprer hets og hat mot oljeindustrien i Norge hadde aldri vært her hvis ikke Norge hadde vært oljerike.

3
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arrcab

Dette mølet som skal være morsom underholdning, er såkalt satire, og poengene skal være noe motsatt av hva som egentlig blir sagt, men hvem oppfatter det. Dagens underholdning i beste sendetid, er ikke hva det var, men det har det vel heller aldri vært.

2

timy3

Din satire er ti ganger bedre enn det NRK kan prestere. For øvrig er jeg enig med tråd-starter om at dette har gått fra et satire program til et propaganda program.

2

frode57

Slå av det sludderet heller !!! Unge og voksne ser ikke på dette tullet.

1

nostalgikern

Det er visst ikke småtterier av boligeiendom og med eksklusiv beliggenhet osv. f.eks. den kvinnelige andelen av teamet besitter, men hun virker da å være rimelig radikal i sine mange spissede synspunkter ofte. Men da blir vel kringkastingssjefen fornøyd sikkert, (jeg visste faktisk ikke om partitilhørighet (tidligere kanskje?), men en vanligvis lattermild partileder uttalte jo vitterlig, i en litt snurt tone der og da, for noen uker siden at hovedstadens byrådsleder og denne kringkastingssjefen i tidligere år - altså før førstnevnte av disse to skiftet parti, så var de "partikamerater" fra Oslo øst... Så ble iallfall uttalt fra det hold.

1

frode57

La vær å se det mølet. Det er bare tull. Få som ser det tullet.

2

timy3

Satire kan være morsomt og underholdene når den er god, alt som har en god side har også en dårlig side og det er denne siden NYTT PÅ NYTT har havnet i i det siste etter at Almås sluttet.

1

frode57

Så siste Nytt på nytt og det gikk over streken i være stygg mot de borgerlige.

1

frode57

Så nytt på nytt siste fredag. Det var en krass kritikk av de borgerlige. Det minner meg litt om Stutum med motsatt fortegn. Å harselere med de borgerlige så hardt skulle ikke la seg gjøre om det ikke var for at de var sikker på valgseier for det andre laget... lol.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...