Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norske medier fører landet i mer radikal retning.

Takket være norske medier som er meget borgerlige innstilt , så går Norge i meget radikal retning. For de går selvsagt i strupen på Ap for å være for høyredreid . Folk burde jo stemme borgerlig når de først skal stemme på høyresiden som de tror Ap holder til. Nå har Høyre pløyd ganske så ivrig i behovet for kommune og fylkessammenslåinger., som Ap var med på mens politireformen gikk over stokk og stein. Men mediene er nå med på å ploge vei for landets mest radikale regjering siden 2 verdenskrig. Og det er god grunn til at folk er forbannet. Erna har vært et simpelt menneske som har strammet inn i kommunenes rammer. Såkalt reform som innbar ostehøvelnedskjæringer og direkte fjerning av goder og ytelser for de svakeste. I et land som har enorme overskudd. Men de rike få skulle få beholde mer. Siv og Erna påstod til slutt at vår velferdsstat ikke kunne opprettholdes. Slik tullsnakk bør folk merke seg. Se dere rundt !! Fjellene bygges ned av hyttepallasser. Og Hoteller. Dyre El-biler mellom 450000 - 1,5 mill florerer i Norge og særlig i byene. Undringen over slik dekadanse må komme . Mediene skal liksom være kritiske til makta og de som tar seg til rette men her står mediene i kø og lar de rike vise sin fråtsing .Men også folk med alminnelige lønninger har tatt opp lån som er helt hinsidig.
Jeg vet at mange i Oslo har kun strøm som oppvarming. Jeg har selv bodd i flere boliger i Oslo med slik løsning. Det er mulig Norge burde sette i gang å bygge ut muligheten for renovering i gamle bygg med opplegg for vannbåren varme men da må en tilskuddordning opp og stå.

Erna og borgerlige partier er bare opptatt av gjøre de rike enda mer rike , er ikke noe å stemme på. Det morsomme i dette bildet er at Norge kan få en langt bedre og radikal regjeringsplattform med borgerlige mediers hatefulle journalistikk overfor Ap.
Folk har gjennomskuet Geilo dama som strør om seg med blå potetgull poser til folk hun møter. Det er på tide å ta vare på vanlige folk og deres strømregninger. Folks tannhelse og velferdsstatens bærekraft. Vi får håpe mediene fortsetter hånet av Støre og Ap . For å få et mer radikalt Storting og et Storting som tar vare på velferdsstaten .

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...