Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Med MDG under sperregrensen sammen med Krf så kunne ikke valget blitt stort bedre. Rødt kunne kommet på vippen men det er godt å få en venstredreining i politikken . Vi får trolig gjennomgang av kommunereformen og politireformen . Det vil trolig komme en tannhelsereform som folk flest og bønder fortjener. Bønder kan også være fornøyd med at Sp får hånden på jordbruket og en mer realitetsorientert jordbrukspolitikk.
Staten må inn med statlige penger . Og de rike skal betale mer skatt. Og de kan godt ha seg ut av landet . Orkla kan godt komme på statlig eierskap. Stein Ivar Hagen sin rolle i norsk næringsliv må en gå etter i sømmene. Likeså den ekstreme spekulasjonen som er på Oslo Børs.

2
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

TURBRA

Lurer på hvordan det går med de stakkars få ulvene vi har igjen, hvis Senterpartiet får stor innflytelse etter sammenslåingen med Arbeiderpartiet? For mye ulver i Norge? Latterlig påstand, da det er under 200, og ulven er rødlistet over truede arter her i landet.

2

frode57

Det blir SP sitt problem i møte med internasjonale avtaler. Det bør komme støtteavtaler til seriøse sauebønder om innhegning av sau.

1

timy3

Å gi bøndene betalt med midler fra staten er jeg imot, derimot å gjøre det enklere og bedre for bønder som har dyr i utmark, herunder mindre rovdyr, det er jeg for.

1

frode57

Vi har ca 39000 bønder igjen. Mange av dem hobbybønder som betyr at de henter hovedinntekten utenfor jordbruket . Det blir ikke dyrt å subsidiere bønder. Verre med steinrike folk som bekommer seg altfor store rikdommer på folk flest.

1

MorganBlueKane

Dette blir kjempebra! Med AP på 25ish %, SP på 14ish % og SV på latterlig lave 7ish% så vil dette bli omtrent som Erna og høyresiden. Dette kommer til å bli masse skrål om "store endringer" der de "fattige" får hundrelapper og de "rike" får noen tusenlapper i ekstra skatt, men SV sin arveavgift der de raner 2/3 av bedriftens verdi ved et generasjonsskifte kommer aldri aldri til bli noe av.

Og så er det jo dønn festlig å se alle dem som krever ting fra Jonas nå, etter alle løftene som er gitt... Fylker og kommuner skal oppløses, kulturlivet skal ha milliarder, LO vil endre lovverket i morgen, alle private skal ut - listen er uendelig lang over de som krever. Og så de neste 4 årene da! Fantastisk :-) Rødt kommer til å henge som en hissig ulv i leggene til Kaski og Lysbakken og bite dem til blods opp til lårhalsen daglig, MdG kommer til å klage over SP sin uendelige diesel trang dag for dag.... Her blir det mye moror for oss som er Blå. Og så fikk vi til mye på de 8 årene da, og mye som ikke kan revereseres ;-)

Slipp ulvene løs, det er høst - dette blir festlig!! Jonas har mye å glede seg til i flertallet sitt!

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...