Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva driver nordmenn gale?

Coronaen er der fremdeles. Folk med 2 stikk blir syke. Hvorfor hå bananas? Kan man ikke bare glede seg over lettelsene og ta det som en vanlig sak ? Vi spriter oss fremdeles.. sånn for sikkerhets skyld.

2
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Arrcab

Jeg antar at en psykolog kan forklare, hvorfor vanligvis sjenerte "nordmenn" har en legning, som fører til utagere og rølpete oppførsel når bølingen slipper løs. Det er noe umodent og primitivt som skjer, når proppen løsner, enten det er på sydentur eller i Torggata en septembernatt.

1

frode57

Det er nok Erna og myndighetene som ikke har skjønt hva hun satte i gang. Litt bedre åpning over flere dager og understreking av at pandemien ikke er over. Men rølpete,det er nordmenn.

2

perchri

Jo, det skyldes ganske enkelt....vi har /hatt det alfor godt, så godt, og ligget i favnens lune armer. Da er det ikke mye man tåler av "motgang" og vankeligheter før allt faller fra hverandre. Særs ungdommen som har blitt beskyttet av "mors" varme barm...rett ut skit bortskjemte.

1

frode57

Det var vel noen som bød opp til dans. Dette var særs uansvarlig fra Erna og regjeringen. Litt av en avskjedsgave. Det er trist å skylde på ungdommen for de gjør som de blir sagt.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...