Nye VGD er lansert! Mer informasjon

SV bryter redgjeringssonderingene

Bilde

SV bryter regjeringssonderingene: – Stor skuffelse

HURDAL (VG) Etter fem dager med regjeringssonderinger sammen med Senterpartiet (Sp) og Arbeiderpartiet (Ap) takker Sosialistisk Venstreparti (SV) for seg.


Bilde www.vg.no
3
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Arrcab

Noen vil framstille dette som "et svik", og skyver barn og barnebarn fram i sin argumentasjon. Faktum er, at barn og barnebarn, eller kommende generasjoner, er helt avhengig av en fornuftig og helhetlig politikk, som ikke raserer velferd og økonomi, slik argumentene fra klimafolket legger opp til.

2

trondhjem

Det er ikke uvventet. Jeg hadde ingen illusjoner om at Ap og SP ville føre en effektiv klimapolitikk. De er begge store i kjeften og flink til å fremstille seg som klimavennlige, men så fort det kommer til stykket velger de å verne om den tradisjonelle levemåte vår.

Den store taperen er dagens unge. De må nå leve med konsekvensene av at det norske samfunnet vil somle i enda en stortingsperiode med å sette i gang effektive klimatiltak. Det blir fire nye år med sandpåstrøingstiltak og marginale klimagasskutt.

2

Arrcab

De må nå leve med konsekvensene av at det norske samfunnet vil somle i enda en stortingsperiode med å sette i gang effektive klimatiltak.

Hvilke konsekvenser vil det har for klima, dersom Norge tar hensyn til vår levemåte, og gjennomfører en fornuftig og bærekraftig omstilling? At politikere har skrevet under på overambisiøse og uansvarlige mål for omstilling, er uten konsekvenser for klodens temperatur, uklokt og farlig.

3

frode57

Det lukter fjøs og høyre light politikk på lang vei. Dette skal Vedum få svi for! Bondepartiet tror det er 39000 bønder sin tur.

1

Investor

Det som er helt utrolig her er at det måtte 4 dager med sonderinger til for å få avklart at SP og SV står milevis fra hverandre i et av de viktigste områdene, nemlig oljepolitikken! Dette kunne og burde vært avklart for lenge siden. At Jonas virkelig har trodd på at dette kunne gå bra og at de kunne danne regjering sammen svekker ihvertfall min tillit til ham som statsminister.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...