Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har tidligere skrevet på VGD om at Norge også har verdens dyreste Inkasso gebyrer. Nordmenn har mest gjeld i verden. Strøm og avgifter som bompenger på veien og faktisk Norge betaler også mest skatt på lønn. Tenker på barn som vokser opp vanskelige levekår. Helse fysisk og psykisk må bli åpenbare problemer i dette. Boligpriser som man kan få hakeslipp av. Så til reklamen om den er påklistret men det heter seg at Norge er verdens beste land å bo i og feriere i. 🤡 Hva må gjøres med disse problem?

2
15 svar

perchri

Da kan jeg ikke kalle dem oppegående. Det er mange av dem også ......

3

juppi

Ja sett noe så galt som de i Luksusfellen? Dette er Norge og msn skal være ydmyk med sine påstander for her ser man tydelig hvordan folk lever med lommeboka si. Jeg mener storkravheten til folk og penger skaper kjeltringer. Alt er for dyrt i Norge. Boligprisene ødelegger alt og dårene skryter av at alt er så fint i Norge. Tror også mange spiller bort penger på lotto og hest. Ser jo de står i kø i butikken. Jeg tror Norge kan kollapse pga dette. Dette er Norges svarte høl. 🤡

1

Sapient-X

De høye boligprisene er et resultat av lav rente. Folk byr over hverandre med større og større lån.

I tillegg blander staten seg inn i boligmarkedet med dine skattepenger, så når kommunen skal bosette folk så må du by mot dine egne skattepenger på budrunden, og ingen kan by over staten.

Det er ikke rart boligprisene øker.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...