Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har tidligere skrevet på VGD om at Norge også har verdens dyreste Inkasso gebyrer. Nordmenn har mest gjeld i verden. Strøm og avgifter som bompenger på veien og faktisk Norge betaler også mest skatt på lønn. Tenker på barn som vokser opp vanskelige levekår. Helse fysisk og psykisk må bli åpenbare problemer i dette. Boligpriser som man kan få hakeslipp av. Så til reklamen om den er påklistret men det heter seg at Norge er verdens beste land å bo i og feriere i. 🤡 Hva må gjøres med disse problem?

2
15 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Sapient-X

Jeg har prøvd å advare mot gjeld i mange år men blir bare møtt med argumenter som at gjeld er så billig, og inflasjonen spiser det opp. Det er ingen som bryr seg om for mye gjeld lenger, og jeg er lei av å betale for alle som nå får problemer når de må bruke penger på ting de faktisk trenger.

Hvorfor ta opp så mye gjeld for å betale til rike bank direktører? Rente pengene dere betaler finansierer korrupte institusjoner som livnærer seg på at folk ikke lenger har disiplin til å jobbe for de tingene de vil ha.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...