Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bruk av våpen for tida

Igjen......og igjen, og igjen. Ingen tvil hvorfor dette ekskalerer,dere kan jo gjette? Det er sjølforskyldt. Øke straffene tror jeg ikke hjelper, slik pudderstraffer som myndighetene gir i dag er også latterlige....begrunnet med «dakkar» mentalitet. Sumarum,bedre vil det ikke bli, og man vet jo hvorfor.

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arrcab

Når etnisitet ikke nevnes, er det liten tvil om at dette igjen er et importert problem. Det ser ut som kriminelle prøver å utrydde hverandre, med uskyldige som mulige offer i skyteepisodene. Når politiet bruker "alle ressurser", er det liten tvil om at de skyldige blir tatt, men straffen er som regel en "dårlig vits".

2

no23

Uheldig utvikling. Men det er bare den harde realiteten. Norge kan snart oppleve Sverige tilstand hvis ikke noe smart blir gjort.

1

frode57

Årsaken er økende fattigdom. Manglende sikkerhetsnett. Og økende straff.

1

no23

Fattigdom er en dårlig unnskyldning. Det handler om kultur og mentalitet. Ingen vits å gå rundt gråten. Det er mange familier i andre folkeslag som er fattige men ungene dems ikke går rundt og skyter for å vise at en er tøff.....

2

MP62

Best å la de gå fri da. Dersom de kun skyter og dreper hverandre og det ikke går ut over uskyldige gir jeg faan.

1

MP62

Og han som ble drept på Mortensrud ble fremstilt som en "god gutt". Rart at det bare en uskyldige kjernekarer som blir skutt i disse oppgjørene.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...