Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Seier følger våre faner

Så er valgkampen over og Oligarkpartiene pakker sakene sine ut fra departementene. Nå får vi håpe at partiene som vant valget husker på sine valgløfter. Vi må også huske på hvilke paradokser vi står over. Folk er neddynget i gjeld. Og folk er avhengig av billig strøm, sett med andre europeiske lands øyne. Vi vil ha billig strøm men ikke kjernekraft eller vindkraft. Ikke mer vannkraft. Ikke mer gasskraft. Derfor må det norske strømmarkedet isoleres fra det internasjonale. Vi så hva en mann kunne gjøre med det kunstige markedet vi har, når han gikk over ende i spekulasjon så falt prisene. Norge har markedskontroll om vil av det norske markedet.

Livet i Norge er hardt. Det er underkommunisert . Du er dum som ikke har gjeld men den dagen du går av med pensjon så kommer gjelden gående etter deg fordi du går ned så mye i lønn og gjeldsfradraget blir ynkelig lite og renter og avdrag så store.

Seier følger våre faner er en arbeidersang. En 1 mai sang. Vi skal hjelpe de svake og arbeidere skal ha trygg arbeidsplass . Gode boliger og rimelig utkomme og råd til mat på bordet. Nå venter mange reverseringer som også vil skje i resten av Europa. Komedien med store kommuner har sine stygge baksider. Nærheten uteblir og synergimuligheter blir mantraet. Politiet klarer ikke jobben sin etter politireformen selv om Norge ligner på en politistat i antall politistillinger. Forsvaret skal tilbake til det som er deres hovedoppgave. Vern av landet og skape trygghet overfor våre naboland men med solid visshet om hva som skjer om noen prøver seg.

Sykehusene må få nok penger slik at stoppeklokke politikken og sparepolitikken , ikke blir så dominerende. Ullevål må berges. Riksen er for liten for å ha et enormt sykehus.

Norge er et stort land. Enormt for så få mennesker som er i Norge. Med de enorme ambisjonene. Det som skuffet meg da jeg kjørte opp gjennom Gudbrandsdalen i sommeren var at E6 hadde stykkevis 60 talls standard . Altså nærtrafikk/lokaltrafikk i miks med E6 . Slik kan det ikke være etter å ha brukt så mange penger på vei.

Nå er det på tide å sette bønder mer på statens lønningsliste. Altså skal de som driver seriøst landbruk komme over på statlig understøttelse slik at matprisene kan gå ned. Uansett hvordan vi gjør det så skal bønder komme godt ut av det.
De er allerede i dag avhengig av jordbruksforhandlingene men grossistene er stygge med dem og bøndene er selv griske av seg i sin iver etter synergieffekter og mer utbytte fra Nortura.

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

perchri

Folk er neddynget i gjeld.

..det er jo deres egen skyld, eller uvitenhet...akkuret den delen.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...