Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drapsmann herjet i Kongsberg

Flere drepte og flere sårede. Er det en ny ABB eller kan det være en Islamist. Det er en mann og det er terroraksjon sier politiet Så trist. Nå blir nok pil og bue forbudt!

1
28 svar

28 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kul_Djevel

Savner det gamle vgd, men får prøve å kommentere likevel. Her tipper jeg vi har med en psykisk syk som har spilt for mye dataspill

2

erdetslik

En psykisk syk eller en bevisst terrorist . . . . en psykisk syk konvertitt - mest sannsynlig

1

esoxlusius

Psykiatri og konvertitt melder resett, men det er kanskje spekulasjon. Man bør vel snart gjenåpne Reitgjerde

1

erdetslik

Det viser seg vel oftere og oftere at en del helsereformer ikke har vært til det bedre. Men det er vel mange terapeuter innen psykisk helse som trenger noen å behandle . . . . . . .

1

madiba

Randi Rosenquist mener også at vi må tilbake til langvarig tvangsbehandling på lukket avdeling. Unge aggressive og voldelige menn er ikke ønsket på dagens psykiatriske akuttavdelinger. De skrives ut altfor fort og går løse blant oss som tikkende bomber.

1

frode57

Spekulerer på om NAV har vært lite raus med støtte. Psykiatri tilsier svelt ihjel.

1

esoxlusius

I Sarsborg fløy en rundt med kniv, og ble skutt og drept på stedet av politiet. Det er ikke lengevsiden . Og da var det galt i flg nedia.

1

juppi

Nå sier Politiet på tv at dette ikke er terror handling men sykdom. Æh… Se YouTube video han la ut der han sier: ER DET SLIK SOM DETTE DERE VIL HA DET? DET ER TID FOR Å GJØRE OPP FOR FERE NÅ. Så dreper han 5 stk og skader 3. Er ikke dette TERROR så vet ikke jeg hva TERROR er. «Ingen som dreper er psykisk friske», Det et motiv mannen må ha om det kommer fra hans religion Islam eller annet hat tankegods. Synes Politiet er så klovner. Psykisk helse skal stemple hans hode nå og ikke Politiet som kun snakker hypotetisk på tv,

1

Bokvarv

Ja ikke sant, Bil og Bue må forbys. Neste gang blir det noen som bruker en planke, det må selvsagt også forbys. Å forby redskaper er bare tull, det løser ingen ting.

og mon noen er naive nok til å tro at denne tragedien ville vært unngått om bil og bue ikke hadde vært tilgjengelig for denne manne. beklager, men han vill gjort det samme, men valgt et annet redskap.

1

Sapient-X

Vi får se. Noen ganger virker det som myndighetene er en hammer som leter etter en spiker å hamre, og vi får bare enda flere forbud.

1

Arrcab

Nå kan media fortelle oss, med fete typer, at denne morderen fengsles for fire uker, uten å få lov til å bruke mobiltelefonen på fjorten dager. Hvilken nyhet!

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...