Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drapsmann herjet i Kongsberg

Flere drepte og flere sårede. Er det en ny ABB eller kan det være en Islamist. Det er en mann og det er terroraksjon sier politiet Så trist. Nå blir nok pil og bue forbudt!

1
40 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Arrcab

Nå blir det opplyst at mordene ble utført etter at politiet var i kontakt med gjerningsmannen første gang. Politiet går ikke imot en bevæpnet terrorist uten våpen. Er dette den endelige slutten på diskusjonen om politiet skal være fast bevæpnet med skytevåpen?

1

Noreger

Politiet er ikke løsningen. De avvæpner alle lovlydige, men vil uansett ikke evne å beskytte folk. Det er bedre å la folk ha mulighet til å beskytte seg selv enn å ha kyllingsnut overalt som bare er ute etter å ta folk som kjøre 52 i 50-sone. Politiet er bare der for å arrestere folk ETTER at noe har skjedd. Løsningen er å la folk flest få mer frihet. Hadde dette vært i USA eller Russland ville nok Robin Hood havnet i de evige jaktmarker etter første pila.

 Snut er i bunn og grunn like tafatte og udugelige som de fleste politikere når det gjelder å bry seg om folk. Det viktigste for dem er å sikre sine pensjoner, lønninger og kunne streike i ny&ne.
2

perchri

Politiet går ikke imot en bevæpnet terrorist uten våpen. Er dette den endelige slutten på diskusjonen om politiet skal være fast bevæpnet med skytevåpen?

Det burde det være. Samfunnet inkludert innvandring med æreskulturer, vil gjøre dette trygge lille landet som heter Norge, i framtiden ugjenkjennlig på den kriminelle fronten. Etter et par varselskudd og anrop fra politiet, skulle være nok, for å skyte mannen ned. Vi er nok for bleike...enda.

1

charles-huitfeldt

Dette er helt riktig. Full bevæpning av politiet. Og sterkere binding til forsvaret slik unt hevdet etter 22.7. Jeg ba også (som borger) om en umiddelbar oppbygging av helikopterflåten. Sendte det til PST om selvsagt ikke kunne svare, men de gjorde som jeg sa.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...