Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drapsmann herjet i Kongsberg

Flere drepte og flere sårede. Er det en ny ABB eller kan det være en Islamist. Det er en mann og det er terroraksjon sier politiet Så trist. Nå blir nok pil og bue forbudt!

1
40 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

frode57

Nok engang har samfunnet særlig politi sviktet men også helsevesen . Mannen burde blitt skutt da de så ham først. Historikk viser det. Og du er særs sprø når du går rundt og skyter med pil og bue . Norge er en politistat men politiet er en gjeng med mammadalter. Og norsk psykiatri er en skamplett.

1

jakoline

Det er nesten umulig idag å tvangsinnlegge noen. Selv de i alvorlig psykose. Man sitter der som pårørende og føler man juger til de i helsevesent når man forteller hvor destruktivt de oppfører seg. For slike klarer underlig nok å ta seg sammen akkurat når de sitter forran "eksperten". Så blir de sendt ut på gata igjen med et klapp på skulderen. Viss de ikke vil frivillig legge seg inn, sitter det svært langt inne å tvangsinnlegge slike: For selv føler de ofte at de selvsagt der helt friske....det der de rundt dem som er gærne.. Ja, har dessverre erfaring selv med dette. Er det rus blandet med psykiatri, er det som å stange hue i veggen. Legg til da at de har oppsøkt et "miljø" de hekter seg ekstremt på, og det trengs kun en gnist så slår det ut i full eksplosjon.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...