Biskopen har selv et kommentarfelt ikke mange har, selveste prekestolen.

1
timy3 Biskopen har selv et kommentarfelt ikke mange har, selveste prekestolen.

Det blir ikke klokere av den grunn. Men som statsbetalt ansatt så turte han ikke å henge bjella på samfunnet rundt mannen. Og det å bry seg nok om andre. DPU og Politi skal holde kjeft og skjemmes. Nordmenn må gå i seg selv og se på hvordan vi omgås hverandre. Arbeid betyr for mye om hvordan vi definerer hverandre. Norge er et kald land å leve i. Viktigst for staten er å ha mest mulig penger på bok.Så ser vi at presten vasker seg ren for skyld ,på vegne av de som burde ha gjort noe. Da er det bare å vente på neste tulling.

2

Han tenker nok mest på kommentarene rundt at han var konvertert til muslim. Da Manhaug drepte, var derimot media raske med å henge ut den lærstadianske menigheten han hadde vært innom. For ikke å nevne at ABB en kort tid var medlem av FRP og kristen. Føler media spesielt burde ta noen runder med seg selv.

For psykisk ubalanserte personer er ofte søkende etter en flokk å tilhøre. Pilen for hvilken gruppe det neste gang blir, kan sågar stoppe ved en gruppe nærmere journalistene i media selv , enn det de vil føle seg vell med.. Da er det nok lettere å skylde på de slemme kommentarfeltene.

Uten at journalistene og media klarer selv se og erkjenne, at det er DE som raskest ved de to siste tilfellene av unge gutter som dreper, ABB og Manhaus....var nettopp selv de ivrigste til å finne politiske eller religiøse grupper disse hadde "tilknytning til" selv over bare en kort stund.

De møter seg selv mao nå i døra....det er nettopp deres metoder som nå folk har tatt lærdom av og viderefører i kommentarfeltene...

1
frode57 Det blir ikke klokere av den grunn. Men som statsbetalt ansatt så turte han ikke å henge bjella på samfunnet rundt mannen. Og det å bry seg nok om andre. DPU og Politi skal holde k...

Norge er et kald land å leve i. Viktigst for staten er å ha mest mulig penger på bok.Så ser vi at presten vasker seg ren for skyld ,på vegne av de som burde ha gjort noe. Da er det bare å vente på neste tulling.

Kallt har det alltid vært her i nord. Å ha "gjort" noe, er ikke bare, bare, fordi det er utrolig mange av dem...såkalte skulte håndgranater. Måtte nok ha adskillige flere tusen innlosjerings steder......

1
perchri [sitat…] Kallt har det alltid vært her i nord. Å ha "gjort" noe, er ikke bare, bare, fordi det er utrolig mange av dem...såkalte skulte håndgranater. Måtte nok ha adskillige flere...

Så får det være så. Det er skammelig at syke folk ikke får hjelp. Det er som med HVPU reformen ikke pårørende som skal sette standard for når det skal hjelpes /gripes inn men hjelpeapparatet som skal gjøre det. Høres fint ut men det er de som har de nært innpå seg. Og som SKAL skyte om så er i ytterste konsekvens disse individene som er farlige for samfunnet. Rune Gerhardsen skrev ei bok om snillisme og her er vi inne på det fenomenet. Det farlige snillisme som disse menneskene ikke trenger. Tror ingen vil bli mordere og tyranner.

1
Laster...