De fleste drap skjer i sentrale Østlandsområde, der folketettheten er størst, vi må få en politikk som gjør det mulig å bo mere sprett.

1

Men dette er jo blank løgn!!! Og du vet hel sikkert at det er noen som tar det du skriver for god fisk.

2

Å kalle Norge for en drapsnasjon er vel litt drøyt. Etter meg bekjent er vi et av landene i verden med færrest drap. Når jeg søkte var der kun 5 land med færre drap i året enn Norge.

1
sexxes Men dette er jo blank løgn!!! Og du vet hel sikkert at det er noen som tar det du skriver for god fisk.

Nei , det er ikke blank løgn . Nå kommer det frem at det har skjedd ei lovendring i 2018 som gjorde det vanskeligere å få folk med psykiske utfordringer bort fra gata. Og det er lov å sette ting under søkelys slik at det blir hjelp å få. Og det er mange som har problemer med å klare seg på de ytelsene de får fra Nav og blir desperate. Det er også ikke noe nytt . Men propagandaen om det helt suverene Norge er ganske så enorme. Psykiatrien er for dårlig til å følge opp folk. Folk blir sendt på dør. Man skal ha god lommebok for å klare utfordringene man kan ha. For private psykiatere er dette stor butikk. Skjønnmaling er noe jeg ser ofte i Norge. Når vi leser om han som var med i Farmen og Nrk programmet ; at nokon kunne bu , og hans selvmord , så viser det hvor svakt vårt samfunn er.
Livet i Norge kan være et helvete om man tror media . Er man mer nøktern og skjønner at bablet til media er kjøpt og betalt av de rikeste og mediatilskuddet de får fra staten.

2
frode57 Nei , det er ikke blank løgn . Nå kommer det frem at det har skjedd ei lovendring i 2018 som gjorde det vanskeligere å få folk med psykiske utfordringer bort fra gata. Og det er lo...

Du kan fortsette det bablet ditt. Det endrer ikke på at det er blank løgn når du skriver at det skjer drap i Norge hver dag. Det er forbannet løgn, men du prøver vel å gjenta det så mange ganger at det blir en "sannhet." Hva er det du prøver å oppnå med dette?

1
sexxes Trådstarter evner tydeligvis ikke å komme med motargument.

Vi ser nå at Oslo sin byrådsleder kommer med tiltak mot unge voksne i Oslo (Mortensrud) for å få de i aktivitet (arbeid) . Det er et bevis på hvor syk Norge er. VI har importert i flokk utenlandske arbeidere for å sette våre egne i skjul. Det er noe av roten til kriminalitet og psykisk sykdom. Og det er ikke bare et norsk fenomen men også et danske ett.

1
frode57 Nei , det er ikke blank løgn . Nå kommer det frem at det har skjedd ei lovendring i 2018 som gjorde det vanskeligere å få folk med psykiske utfordringer bort fra gata. Og det er lo...

Livet i Norge kan være et helvete om man tror media

Vi må nok bare godta elendigheten. Arbeidløshet og mennesker som går trygded, samt alfor mange forbud. Snart ikke mulig å gjøre annet en å spise og se på reality programmer. Jeg ble født i det herrens år 1944 og har aldri i mitt liv sett så mye psykiatri og trygdede som siden etter 1990 åra? Hvorfor? Da var vi bare ca 4 milloner...nå er det vel med innvandring, 5 millioner snart? Ikke mye å snakke om. Så, ja, vi blir foreløpig ikke hentet ut om natta av politi eller andre....men hvor lenge? Å forsvare seg sjøl og eiendom er i regelen "forbudt". Norge er ikke så "vakkert" som vi vil ha det til,nei. Titter man bak seneteppet våkner man brått. Så får vi se når "klima" aktiviteten og den grønne jord spilles ....med nedtrapping av olje og andre petroliumsaktiviteter....Vi blir fler og fler.(I 1944 var det 4 milliarder mennesker....nå går det mot 8 milliarder, pluss folkevandring all over? Oslo hadde bare 300000 innbyggere i dag 1 million, og byen bygger opp gettoer som i andre europeeiske land.

1
Laster...