Aktuelt

frode57

Straffeforfølgning av Regjeringen Solberg.

Da Regjeringen ga sin tilslutning til Acer så satte Regjeringen Solberg landet vårt i en helt forferdelig situasjon. Energinasjonen Norge er frarøvet vårt kanskje viktigste instrument i støtten til industrien og husholdningene. Dette er et ganske stor svik overfor norske interesser som kanskje bør forfølges med straffeforfølgning.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Regjeringen? Det er vel stortingsflertallet du må rette skytset mot dersom du ønsker å klandre noen.

4

Det forventes at dagens regjering må gjøre noe men det går tregt. Tror EU har store problemer med å finne troverdige energikilder når også atomkraft er utelukket. Vi burde ikke tilsluttet oss Acer. Hele folket på NAV er nærliggende tanke for oss alle.

1

Frode. Du er for naiv.

Det finnes ingen politikere på Stortinget som bryr seg om det norske folk lenger.

Vi eksisterer kun som tall i et regneark, for å gi dem maktgrunnlag så de kan gjennomføre sin globalistiske politikk, og komme seg i internasjonale toppstillinger.

Den nye regjeringen er ikke nevneverdig annerledes enn den gamle. De jobber for storkapitalen, som vil gjøre oss til leilendinger så de ultra rike på toppen kan bestemme over oss.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...