Aktuelt

TURBRA

Bremse global oppvarming.

Verdens mektigste ledere holder fast ved mål om 1,5 grader, men er dessverre ikke enige om hva de skal gjøre for å nå dette målet. Målet om å bremse global oppvarming til 1,5 grader står fast, mens de fortsatt skal bygge kullkraftverk hjemme. Her i landet skal de som kjent fortsette med å utvinne olje. "Liv og lære" er tydeligvis to vidt forskjellige begreper, og Ikke rart at mange når det gjelder miljøspørsmålet mister troen på dagens politikere, både de her hjemme og lederne ute i verden..

4
6 svar

FNs klimapanel venter at klimaendringene vil ramme millioner av mennesker og forsterke eksisterende helseproblemer. Hetebølger, skogbranner, underernæring pga. mindre matproduksjon og sykdommer som overføres via vann, mat eller insekter.

For en syk verden vi overlater til våre etterkommere!

2

Det er kanskje en teoretisk mulighet å begrense temperaturøkning, men i praksis er dette en umulighet, når inngrepene og konsekvensene på kort sikt blir så omfattende. "Ingen" vil egentlig redusere sitt forbruk og snu om på sin livsstil, samtidig som milliarder av mennesker hver dag kaver for mer av alt, og vi blir stadig flere. Verdens ledere forstår sikkert, at med dagens demokratiske idealer, er det bare diktatur og "krigens lover" som kan styre en slik prosess. Det er sjølsagt en umulig strategi, uten store uroligheter, økonomiske problemer og regjeringskriser.

3

Hensikten med dette toppmøtet er ikke å debattere hva som er beste løsningen for å bremse global oppvarming®, men for å legitimere de handlinger diverse regjeringer verden rundt skal innføre for å ta over mer kontroll av samfunnet.

For eksempel, kun eksperter som er enige i at det er mer statlig kontroll som er løsningen er invitert til toppmøtet.

Det vi ser er en sammenslåing av næringsliv og stat. Det som var den økonomiske delen i fascismen.

Vi har allerede sett at etterspørselen for energi skyter i været. Prisene har gått drastisk opp flere steder i Europa, samtidig som befolkningen stiger, og etterspørselen gå opp, skal de kutte ned og gjøre energi dyrere for folk flest.

De rikeste trenger ikke bekymre seg så mye for økende priser, de får dette dekket gjennom statlige tilskudd, eller økte lønninger, men for arbeiderklassen og de som ikke kan forsørge seg selv vil det bli store utfordringer med enda mer kutt i energiproduksjonen, uten at det bygges ut noe mer.

Og hvem kommer til å bygge ut tror dere? Hvem kommer til å tjene grovt på statlige tilskudd til Miljøvennlig Energi®? Det er selvsagt de som allerede er på toppen av samfunnet, næringslivsledere, og engasjerte aktivister som får toppstillinger i selskaper som etableres for å få et sugerør i statskassa.

4

Vi må ha tid til omveltning. med andre ord olje produksjonen kan først avta for å forsvinne helt ,en gang i framtida, når vi har andre tilsvarende eller effektive rene metoder for å få energi. Dette med redusering av petroliumsprodukter er allt for tidlig. Energimessig har vi ikke kommet mange centimetrene de siste 10 åra. Solkraft lik 0.Dårlige virkningsgrader på solceller, som også er ubrukbart utenfor ekvatorialplanet. Vindkraft noe bedre men vil dekke hele jorde, og enda litt til får å erstatte olje/kull, men selv der ....langt igjen. Nukliær (atomkraft) kan redde energiproblemet...for en stund...vi har ikke drivstoff for all evighet der heller dersom alle bytter til denne energikilden.

1

Norge er klimavinneren . Høyere temperatur betyr kortere vintre. Norge bygge sterke nok boliger. VI får mindre snø. Livet blir lettere å bo i Norge. Hadde befolkningen sluttet å skal bo seg i hjel så kunne flere kommet inn og hjulpet med å leve det gode liv i Norge. Norge er et møkkaland med enorme midler. 11000mrd kr . Og folk har knapt nok råd til å gå ut å spise. Og svindyr matvarepriser og boligpriser gjør Norge til et lite attraktivt land å flytte til men å pendle til er ok . Men hvem orker det over tid. Og den norske klimalivsløgnen er fornøyelig. Norge har enorme verdier i fossefall og vindkraft. Og enorme muligheter i Thoriums kjernekraft. Norge har bare for få mennesker . Og nå er det bare så stille klokken tilbake i dobbel forstand. Helvete er løs for de som vil ha kulinariske opplevelser. Norge er ikke særlig egnet for Solcelle produksjon. Norge primære mål er å drive med olje og gass produksjon og betale avlat til omverden. Skal Norge få flere til å stå lengre i arbeid så må folk begynne å oppføre seg og ikke "mobbe " hverandre og rakke ned på hverandre. Sørg for å feie for egen dør. Har sett nok tåpelige hersketeknikker.

1

Det er sååååå fint ute for tiden. Ikke noe snø, fint å gå i skog og mark, og noen plussgrader. Nå mangler det bare å få økt CO2 innholdet så temperaturen kan øke litt til....så vi ikke får kuldegrader lenger heller. Tenk å slippe glattisen og piggdekk og brodder, og ikke forglemme snøfreasinga.?. Sånn at vinteren går mellom +3-4 til 12 grader, så kommer våren sikkert igjen.
Trur vi skal fortsette med klima som det er + noen grader til.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Latterlige strømpriser

Nå ser vi hva nyliberalismen, frislipp av strøm og flere strømkabler til utlandet gir. Høyere strømpriser. Selskapene har solgt ut Norges fortrinn. Strømmen. Nå stopper svenskene salget av strøm. De e...
1
3 svar
Koronaviruset oyssol Siste svar

Dette er den nye varianten

Viruset som er oppdaget i Afrika har flere endringer enn noen annen variant forskerne har sett. Frykten er at endringene gjør den i stand til å unngå vaksinene.
Bilde

Dette er den nye varianten

Viruset som er oppdaget i Afrika har flere endringer enn noen annen variant forskerne har sett. Frykten er at endringene gjør den i stand til å unngå vaksinene.


Bilde www.nrk.no
1
1 svar
Laster...