Aktuelt

frode57

Drepende dårlig strømpolitikk

Med ny form for prising av strømforbruk så vil Erna være den som sørget for flere branner og dertil hørende dødsfall . For fra 2022 vil det lønne seg å bruke vaskemaskin og tørketrommel om natten. Vi har noen farlige politikere. Drepende naive. Billading kan også bære farlig når strømforbruket er 16Ampere. Alt er ikke fremskritt. Norge er et energinasjon men den skal til utlandet!!

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Prising av strømforbruk er ingen enkel sak. Strømnettet krever store utbygginger fremover for å legge til rette for økt elektrifisering av samfunnet. Det kommer en egentlig ikke utenom. Det finnes helt klart mange modeller, med like mange ulike svar på hva som egentlig er den beste løsningen. Hvordan ville du ha lagt det opp?

1

Vi ser nå resultatet av en katastrofalt dårlig energiplanlegging, der klimamål, forbruksvekst, og eksport, ikke står i forhold til problemene på bakken. De ansvarlige slipper lett unna kritikk, enten det er eksperter eller politikere. Ett av flere eksempler er flaskehalser på Vestlandet, prosjekter som er planlagt, men av en eller annen grunn er utsatt, selv om dagens overføringsproblemer var forutsett.
Nå må vi betale for en overmodig klimapolitikk, og med alle eggene i en kurv, er vi "sitting ducks".
Nettselskaper og det offentlige har i årevis tatt maksimalt med gevinst, og nå må fellesskapet, les forbrukere, betale overføringsnettet en gang til.
Det er ingen gode løsninger på fordelingen, og vi vil oppleve mange smarte varianter "av det samme". Men uansett modeller og beroligende forsikringer, det er vi forbrukere som må betale for forsømmelsene, og leve med en industri, der formålet ikke er å skaffe befolkningen stabil strøm til en rimelig pris, men der pengene er det viktigste.

1

Det finnes faktisk mobile nødgasskraftverk om noen ikke vet det fra før!! Og jeg har for lenge sagt ifra om dårlige overføringsnett men monstermaster argumentasjon har ødelagt litt på utbygging. Det er så en får lyst til å trekke ut strømmen til miljøvernere som motsetter hver en utbygging.

1

Kanskje må direktoratet for samfunnssikkerhet, lage en lengre liste med anbefalt utstyr hjemme. For eksempel at de som kan, har ett eller flere passende store dieselaggregat klare i boden, eller i garasjen. De kan jo også fyres opp når det er lønnsomt.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...