Aktuelt

oyssol

Omikron påvist i Norge

Det er nå påvist to tilfeller av omikronvarianten i Øygarden kommune, skriver kommunen i en pressemelding onsdag.

Den nye virusvarianten, B. 1.1.529, som først ble oppdaget i Sør-Afrika, sprer seg nå over hele verden. Virusvarianten, som har minst 30 mutasjoner i spike-proteinet, har ført til at flere land har stengt grensene sine i frykt for spredning.

Omikron-varianten av coronaviruset vil trolig spre seg over hele verden og kan føre til alvorlige konsekvenser i noen regioner, sa Verdens helseorganisasjon mandag.

WHO har bedt sine 194 medlemsland om å akselerere vaksineringen av prioriterte grupper og sikre at de har tilstrekkelige planer for å opprettholde viktige helsetjenester.

Bilde

To tilfeller med omikron påvist i Øygarden kommune

Det er nå påvist to tilfeller av omikronvarianten i Øygarden kommune, skriver kommunen i en pressemelding onsdag.


Bilde www.vg.no
2
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Omtrent akkurat det jeg forventet etter "luftepausen" vi fikk smake på i høst.

Man kan neste plotte disse mutant virusene på kalenderen, på tide å fylle opp kroppene til plebeiene med spike protein igjen. Og slå hardt ned på alle skeptikere, og de som våger å stille kritiske spørsmål om langtidsvirkningene, eller den faktiske effekten av vaksinen.

1

Kan noen være så snill å forklare meg hva disse menneskene gjorde i SA når smittesituasjonen er som den er med nesten null vaksinasjon i regionen?

1

Jeg leser at Anthony Fauci er forsiktig positiv til alvorlighetsgraden av denne nye varianten.

Og siden det er hatkriminalitet å motsi Anthony Fauci så må han ha rett. Og da betyr det at det går mot slutten på pandemien, til den neste varianten kommer ut av det blå, sånn ca februar tenker jeg.

1

Nå må VG slutte å skrive om KUN Nakstad og klistre daglige bilder av han opp til flere ganger i avisen. Skulle tro han var deres gud. Nakstad er ikke korona. Skill disse to tingene. Skriv om viruset KORONA og ikke foreherliggjør en sinnssykt oppmerksomhet person. Se tilbake hver eneste dag det siste året i VG og dere vil ikke finne en eneste dag uten dette trøtte trynet klistret en eller flere plasser i avisen. jeeeez. Denne mannen er jeg møkkalei. Det er ingenting nytt, bare hakk i platen.

1

Se deres tanker til Erna som har dekonstruert helsevesenet. For dette nye viruset er mindre farlig og trolig noe vi må leve med. 1mrd mer til helsevesenet i Danmark.

1

Lignende innlegg

Nedgangskameratene styrer Norge

Nedgangskameratene styrer Norge nå. Og mange angrer tydeligvis på at de ga sine stemmer til AP og Sp. Hadde det vært valg i dag hadde Støre og Vedum vært avhengige av både MDG og Rødt i tillegg til SV...

Massiv strøm-smell for Støre: - Vokser i omfang dag for dag

Arbeiderpartiet og Senterpartiet synker som to steiner i fersk måling. Oppturen fortsetter for Erna Solberg.


Bilde www.msn.com
1
6 svar

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk". Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!" Dette har "vanlige folk" sett lite av t...

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Peace in our time?

Kald krig, hvorfor? Terrorbalanse.? Krig med stedfortredere? Lavintensitetkrig med anriket våpen.? Troen på egen overmakt? 2 x Afghanistan, Vietnam,Tidligere Jugoslavia? Atomvåpen som trussel eller ik...
1
4 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Natos plan for å hindre krig i Europa

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...
Bilde

Natos plan for å hindre krig i Europa: Tilbyr Russland tre hastemøter

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Laster...