Omtrent akkurat det jeg forventet etter "luftepausen" vi fikk smake på i høst.

Man kan neste plotte disse mutant virusene på kalenderen, på tide å fylle opp kroppene til plebeiene med spike protein igjen. Og slå hardt ned på alle skeptikere, og de som våger å stille kritiske spørsmål om langtidsvirkningene, eller den faktiske effekten av vaksinen.

1

Kan noen være så snill å forklare meg hva disse menneskene gjorde i SA når smittesituasjonen er som den er med nesten null vaksinasjon i regionen?

1

Jeg leser at Anthony Fauci er forsiktig positiv til alvorlighetsgraden av denne nye varianten.

Og siden det er hatkriminalitet å motsi Anthony Fauci så må han ha rett. Og da betyr det at det går mot slutten på pandemien, til den neste varianten kommer ut av det blå, sånn ca februar tenker jeg.

1

Nå må VG slutte å skrive om KUN Nakstad og klistre daglige bilder av han opp til flere ganger i avisen. Skulle tro han var deres gud. Nakstad er ikke korona. Skill disse to tingene. Skriv om viruset KORONA og ikke foreherliggjør en sinnssykt oppmerksomhet person. Se tilbake hver eneste dag det siste året i VG og dere vil ikke finne en eneste dag uten dette trøtte trynet klistret en eller flere plasser i avisen. jeeeez. Denne mannen er jeg møkkalei. Det er ingenting nytt, bare hakk i platen.

1

Se deres tanker til Erna som har dekonstruert helsevesenet. For dette nye viruset er mindre farlig og trolig noe vi må leve med. 1mrd mer til helsevesenet i Danmark.

1
Laster...