Tenk om vi bare kunne fulgt helsedirektorates krav for noen uker siden og innført basic beskyttelsesnivå som avstand, munnbind, vask og være hjemme når man er syk. Det har vist seg hele tiden at å sette inn nok tiltak tidlig nok, så slipper vi de mest inngripende tiltakene.

Men den voldsomme smitten vi har nå, er jeg usikker på om dette er nok også. Kanskje sitter vi igjen med å avlyse julen om ett par uker

Det er ingen som snakker om at det er rekordmange som dør. Akkurat her og nå. Det er elleville 20% av de som tester seg som er positive, hvilke er 400% høyere enn tidligere veldig høye nivåer. Og det går rett opp med innleggelser mens vi passerer tidligere maksnivåer.

Det er bare igjen å takke FHI for sine altfor sene råd igjen, men denne gangen valget noe trist, regjeringen å følge FHI i stedet for helsedirektoratet. Det var tvilsomt

2

Mer av det samme tullet. Og Norske myndigheter logrer som alltid med halen om EU snakker til dem, samtidig so de også kan glede USA litt.

Til syvende og sist handler dette om å opprettholde en krisestemning innad hos folket, mens en maler et fiendebilde av Kina og Russland utad.

Dollaren må opprettholdes som reservevaluta og det Norske oljefondet sine papirverdier er selvsagt også avhengig av dette. Når krasjet kommet skal en nok bli nødt til å snakke litt med noen av de som har plassert våre inntekter på USA sin børs..

1
Laster...