Aktuelt

TURBRA

Norge betaler for Talibans privatfly.

Er det virkelig mulig? På VGs nettside nå at Talibans privatfly som er leid inn, nå har landet, noe Norge altså betaler for. Har ikke Norge nok annet å bruke penger på? Spesielt nå vi vet hvordan kvinner og kristne bl.a. har blitt behandlet av Taliban, både før og nå.

3
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror du virkelig at dette flyet er den eneste og største utgiftsposten til vårt diplomatiske korps? Jeg vil anta som rimelig sikkert, at dette er småpenger, når avtaler er inngått, utgiftene er summert, og Norge som fredsnasjon kaster glans.

1

Nei, det er selvfølgelig ikke verken den eneste eller dyreste,, men småpenger er det ikke. Vi må ikke glemme at dette er en terrororganisasjon som har tatt livet av mange uskyldige mennesker rundt omkring i verden, og det at Norge spanderer privatfly på representantene der i fra, tror jeg ikke er så sunt, men at det gir et rart signal til andre fredsnasjoner.

1

Jeg er ikke det minste overrasket.
Det neste er at våre ledere kommer med mange innrømmelser overfor fienden, og gir at vi må betale dem tributt. Se frem til skatte økninger, og økt masseinnvandring fra Afghanistan.

1

Det er idioti å holde på slik. La andre land ta seg av dette. Mest naturlig hadde vært å møtes i et arabisk land. Dette vitner om for stor tro om seg selv fra norsk side.

2

Vi må blande oss inn i snart allt. La de ordne opp sjøl…hos seg sjøl. Alle åra med penger og militær støtte får være nok. Synes det er nok med det som skjer i vårt naboskap om vi ikke også skal dulle med islam.

2

Jeg var overbevist om at Norge IKKE forhandlet med terrorister. Dette er vel så stikk motsatt av den påstanden vi kommer. Kjøper bilder av dem fra privatflyet vi betalte for dem? Massiv politibeskyttelse som om de var VIPer.

Jaja støre og AP har vel historie om en liten forelskelse i terrorister, så overrasker ikke.

2

At de vil styrke dialogen med vesten er positivt, men det kunne vel ha vært gjort i et nettbasert møte, hvis Taliban ikke selv hadde hatt råd til reisen? Det å bruke pengene sine på bomber er de flinke til.

1

Broren til Taliban-topp koblet til drapet på journalist Carsten Thomassen, er nå i Norge. Det reagerer Dagbladet sterkt på. Det er det sikkert ikke bare Dagbladet som gjør! Han burde absolutt ikke ha vært her.

1

Når Taliban Terroristene skal tilbake må de sendes direkte til domstolen i Haag
Dette må være et krav for disse Terroristene som har så mange liv på samvittigheten
Samtidig holder vi Breivik fengslet men forhandler met Terroristene i Taliban Dette er en skam og uten unntak må AP ta inn over seg galskapen de holder på med

1

Og nå kom det jeg har ventet på. Jeg sa det samme dag som de landet i Norge.

Fra VG
Taliban omtaler anklager om menneskerettighetsbrudd som propaganda og advarer om ny migrasjonsbølge hvis de ikke får økonomisk støtte.

At de kun kom her for å tigge etter penger, og nekte for alle menneskerettighetsbruddene de gjør, kunne jeg servert Støre på forhånd. millioner spart.
Dette kommer til å ende veldig motbydelig.

1

Støre lyger som han trur sjøl på d han strør om seg med skattebetalernes penger for å få en stilling i EU En sånn kjeltring burde ikke få styre Norge ei heller sine medsammensvorne
Når Støre får spørsmål om viktige saker husker han ikke det er bedre å fjerne han samtidig som han får tilbud om behandling for demente som han må betale sjøl

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Norge blir svakere og svakere

For med et felles nordisk blikk på verden såvel presset på Norge for å selge ut våre ressurser billig til våre naboland bli større. De vil prøve å få oss med i EU slik at vi blir med i dets statskonst...
1
1 svar
Laster...