Tror du virkelig at dette flyet er den eneste og største utgiftsposten til vårt diplomatiske korps? Jeg vil anta som rimelig sikkert, at dette er småpenger, når avtaler er inngått, utgiftene er summert, og Norge som fredsnasjon kaster glans.

1

Nei, det er selvfølgelig ikke verken den eneste eller dyreste,, men småpenger er det ikke. Vi må ikke glemme at dette er en terrororganisasjon som har tatt livet av mange uskyldige mennesker rundt omkring i verden, og det at Norge spanderer privatfly på representantene der i fra, tror jeg ikke er så sunt, men at det gir et rart signal til andre fredsnasjoner.

1

Jeg er ikke det minste overrasket.
Det neste er at våre ledere kommer med mange innrømmelser overfor fienden, og gir at vi må betale dem tributt. Se frem til skatte økninger, og økt masseinnvandring fra Afghanistan.

1

Det er idioti å holde på slik. La andre land ta seg av dette. Mest naturlig hadde vært å møtes i et arabisk land. Dette vitner om for stor tro om seg selv fra norsk side.

2

Vi må blande oss inn i snart allt. La de ordne opp sjøl…hos seg sjøl. Alle åra med penger og militær støtte får være nok. Synes det er nok med det som skjer i vårt naboskap om vi ikke også skal dulle med islam.

2

Jeg var overbevist om at Norge IKKE forhandlet med terrorister. Dette er vel så stikk motsatt av den påstanden vi kommer. Kjøper bilder av dem fra privatflyet vi betalte for dem? Massiv politibeskyttelse som om de var VIPer.

Jaja støre og AP har vel historie om en liten forelskelse i terrorister, så overrasker ikke.

2

At de vil styrke dialogen med vesten er positivt, men det kunne vel ha vært gjort i et nettbasert møte, hvis Taliban ikke selv hadde hatt råd til reisen? Det å bruke pengene sine på bomber er de flinke til.

1

Broren til Taliban-topp koblet til drapet på journalist Carsten Thomassen, er nå i Norge. Det reagerer Dagbladet sterkt på. Det er det sikkert ikke bare Dagbladet som gjør! Han burde absolutt ikke ha vært her.

1

Når Taliban Terroristene skal tilbake må de sendes direkte til domstolen i Haag
Dette må være et krav for disse Terroristene som har så mange liv på samvittigheten
Samtidig holder vi Breivik fengslet men forhandler met Terroristene i Taliban Dette er en skam og uten unntak må AP ta inn over seg galskapen de holder på med

1

Og nå kom det jeg har ventet på. Jeg sa det samme dag som de landet i Norge.

Fra VG
Taliban omtaler anklager om menneskerettighetsbrudd som propaganda og advarer om ny migrasjonsbølge hvis de ikke får økonomisk støtte.

At de kun kom her for å tigge etter penger, og nekte for alle menneskerettighetsbruddene de gjør, kunne jeg servert Støre på forhånd. millioner spart.
Dette kommer til å ende veldig motbydelig.

1

Støre lyger som han trur sjøl på d han strør om seg med skattebetalernes penger for å få en stilling i EU En sånn kjeltring burde ikke få styre Norge ei heller sine medsammensvorne
Når Støre får spørsmål om viktige saker husker han ikke det er bedre å fjerne han samtidig som han får tilbud om behandling for demente som han må betale sjøl

1
Laster...