Kanskje du kan være litt mer spesifikk når det gjelder "vitenskapen er krystallklar"?
Du er vel klar over at effekten av CO2 er logaritmisk?

2

Gjentar for "ørtiende" gang at iskjerneboringene i Antarktis viser at CO2 økningen kommer etter temperaturøkningen. Vi er nå på eller nær en topp når det gjelder temperaturnivå for igjen langsomt å gå mot en ny istid om rundt 100 tusen år.

1

Klimasvingningene er sykliske og noe vi ikke kan endre. Det har vært perioder før der CO2 nivået har vært høyere enn nå uten menneskelig innvirkning. CO2 er en klimagass og uten den ville jorden vært en død planet. Se på over 100 år gamle fotografier og se hvor lav tregrensen var.
For å ha det klart så skyltes det ikke beiting av husdyr eller flathugging.

2

Det er en lettelse å se at fornuften fortsatt vinner fram.
Midt på nittitallet var trusselen at havet kom til å stige med 3-4 meter før 2020.
Nå hevder en at det er gjort mye mindre enn man håpet, og likevel ligger havstigningen på 1 mm i året i snitt.

1

Selv om vi nå nærmer oss eller er på en topp når det gjelder temperatur i snitt, så vil det fremdeles være lokale svingninger begge veier. Isen i Antarktis ser ut til fremdeles å være rimelig stabil, men også den smelter
om ikke i samme grad som klimafanatikerne tror. Klimaendringene kommer vær sikker på det uansett hva vi gjør.

1

Var det her alle mener jorda er flat også? Hva dere enn gjør,..DON'T LOOK UP!

1

Putins venner i Greenpeace og Natur og Ungdom har heldigvis ikke fått medhold i norsk rett. De "grønne" i Europa har et stort ansvar for det som har skjedd med Ukraina. Nedstengning av europeisk fossil energi og kjernekraft har vært en katastrofe. Salg av gass og olje har gitt økonomi til mafiaregimet i Kreml til å ruste opp, og det har gitt en forestilling om at Europa var så avhengig av Russland at de ikke ville våge å støtte Ukraina militært. Uten dette hadde de neppe våget å overfalle sitt naboland.
De "grønne" i Europa bør dermed stå til ansvar for de største krenkelsene av menneskeretter vi har sett i Europa siden andre verdenskrig. De "grønne" i Norge følger etterved å snakke om brudd på menneskeretter for noe som vil øke sikkerheten i Europa.

1

Oppsiktsvekkende intervju med Patrick Moore, ex-president og medgründer av Greenpeace:

https://www.youtube.com/watch?v=E5K5i5Wv7jQ

Jeg tenker spesielt på det han sier om hvordan kommunistene kom inn i organisasjonen da de begynte å få penger og publisitet.

Dette er en miljø-engasjert mann som faktisk har vitenskapelig bakgrunn.

Hvorfor blir ikke han sitert av massemediene?

Hvorfor bruker mediene tenåringer som Greta Thunberg som faktakilde?

1

Siste nytt fra Australia.
Kaldeste vinter siden 1904 i Brisbane.

Brisbane will shiver through its coldest start to winter in more than 100 years as Australia's brutal big freeze sends records tumbling.

An icy polar blast will see forecast temperatures plummet int every major city except Perth to lows not seen in decades.

Bob Hawke was in power the last time Sydney got this cold in 1989, and Brisbane is braced for its worst cold snap since 1904.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10898453/Brisbane-endures-coldest-start-winter-1904-records-fall-Sydney-Melbourne.html

1
Laster...