Aktuelt

TURBRA

Oppklaring av Lørenskog-saken?

Går nå Lørenskog-saken mot en oppklaring? Endelig er det nye spor i saken, leser jeg i diverse media i dag! Sporene leder til en nedlagt Bunnprisbutikk i Iladalen i Oslo. Sim-kortene det er snakk ligger i en pakke på tyve, skulle selges enkeltvis for 29 kroner.
De seks første sifrene i telefonnummeret er like;
407456
De to siste sifrene strekker seg fra 56 til 76
Kortene kom altså fra en fabrikk i Kina og endte opp i den lille nabolagsbutikken som nå er nedlagt. Merkelig!

Jeg har egentlig aldri trodd at ektemannen var skyldig i bortføring og/eller drap, og enda mindre tror jeg det nå. Tror heller det faktisk er en slags kidnapping hvor penger var motivet, men at gjerningsmennene samtidig ville ha det til å se ut som om Tom Hagen var den skyldige.
Håper nå at noen vet noe om disse numrene og at saken endelig kan bli løst.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kommer jo som vi se litt nytt i denne saken, som nå politiet har mer tro på kan bli oppklart, men fortsatt stiller de de samme spørsmålene til som de har gjort i lang tid;
Var det en kidnapping eller en villedning for at det bare skulle se ut som en kidnapping? De mener også fortsatt at gjerningspersonene antagelig er norske og har en tilknytning til Oslo.
Tom Hagen og den såkalte "kryptomannen" er fortsatt siktet i saken, selv om det ikke har kommet noen fellende bevis for at noen av de er skyldige.
Hvor lenge kan de holde på disse siktelsene uten nye bevis?

1

Det sies at papiret trusselbrevet er skrevet på samsvarer godt med Clas Ohlson, men denne butikken finnes jo mange steder, og ikke bare på Lørenskog?
Politiet mener at brevet er utformet av en eller flere personer med norsk som førstespråk, eller som av andre årsaker innehar gode norskkunnskaper. Annenspråkstrekkene (engelsk og svensk) som vi ser i teksten antas å være tilgjort eller tilsiktet.
Dette er noe politiet tror for "ekspertene" har ment det, men det er jo ikke så sikkert at det er slik?

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...