Aktuelt

frode57

Norge blir svakere og svakere

For med et felles nordisk blikk på verden såvel presset på Norge for å selge ut våre ressurser billig til våre naboland bli større. De vil prøve å få oss med i EU slik at vi blir med i dets statskonstruksjon slik at Norge ikke har vetoret i vigtige saker. EU får kontroll på Norge. Andrexnordiske land styrker kan ta kontroll på Norge. Norge er et unikt rikt land av sjeldne mineraler, thorium, olje og gass, fiskerier, havvind og turbiner på land. Men som liten i innbyggertall så settes vi under administrasjon av EU. EU er en statsdannelse. Verdiene vil dreneres ned mot Stockholm og København, Berlin og Paris. Svenskene og finnernes Nato medlemskap vil på lengre sikt svekke norsk selvbestemmelse. EU er et imperialistisk fenomen. Slike imperier smuldret stort sett opp etter tid. Våre naboland er henrykt over å kunne kapre kontroll over norske ressurser. Interessen fra USA vil svekkelsen når Sverige og Finland blir Nato medlemmer. Da vil deres interesser dreier seg om sørøst Asia igjen.
Norge har dårlig erfaring med svensker og dansker som har hakket på hverandre over 100 av år. Og dominansen over Norge er viktig for deres del.
Finnene er kanskje Sveriges største seirer i nyere tid. Karl den 12 vil humre i graven mens Peter den store ville rystet på hodet.

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Måten Europa har drenert Norge for elektrisk kraft er et godt og dårlig tegn på hvordan Norge blir tappet for ressurser. Nå er de største fiskeriværeierne befinner seg i Oslo vest vil de befinne seg i København og Tyskland efterhvert. Imperalistene er flinke til å få folk til å tro se er fattige for å beholde kontrollen over dem. Budsjett triksing er saken.
EU minner ikke lite om det osmanske riket, tyske keiserrike som besto av fyrstezømmer som betalte til sentrale delen.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...