Aktuelt

gugler

"free speech" vesten

https://www.rt.com/news/557309-uk-assange-secretary-approves-extradition/

Dette er flaut for den "pressefrie" vesten. Assange burde aldri blitt arrestert i det hele tatt. Hvorfor skal seriøs journalistikk og dokumentarer være en forbrytelse i "the free speech " democracies . Har ikke en gang hørt påstand om at han skal ha vært betalt av noen som USA definerer som fiender og grunnet det være en slags spion.

Skamfult

2
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den tidligere forsvarsministeren er siktet for landsvik for å ha bekreftet lekkasjer. Vi blir overvåker. Godta det. Bruk åpne kilder. Ikke tro på ytringsfrihet som overgår militære interesser.

1

Det som slår meg er at Russland og USA har den samme pressefriheten, men bare Russland får kritikk for den her i vesten.

1

Jeg skjønner ikke hvorfor myndigheter og medier slår så hardt ned på ytringer de ikke liker.
Hva er problemet?
Vi har evne til å vurdere selv.

Hvem er de som skal bestemme for oss hva vi skal lese, tenke, mene?

Assange skulle vært frikjent. Trump hadde sjansen, men han var et falskt håp for arbeiderklassen.

1

Kan noen nøytrale gi en oversettelse over Putin's tale fredag 16 juni?

I mediene kan vi lese at han mener vi i vesten ikke kan lese og skrive, men jeg vet det er bare hvordan vestlige medier forvrenger ting av propaganda hensyn.

Jeg vil vite hva han egentlig sa.

2

Jeg tror ikke vestlige medier er så dumme at de oversetter feil, da ville de for lett bli å gjennomskue, de benytter seg heller av muligheten til å velge ut de sakene som passer for dem og deres synspunkter.

1

Aljazeera.com er den beste nyhetskanalen for krigen i Ukraina. Jeg bruker også CNN . De skjønner at sannheten er best. Da får man tiktig forståelse av krigen.

2

Saken til assange er ikkje om "free speech". Assange er tiltalt for å ha distribuert hemmeligstempla materiale. Det er USA sin fulle rett å tiltala han for dette utan at det er relatert til ytringsfridom eller fri presse.
Personlig skulle eg ønska at han ikkje blir utlevert, men juridisk sett så er han ikkje tiltalt for ytringar, men for å ha distribuert hemmeligstempla materiale.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar
Laster...