Aktuelt

gugler

Med pride har de homofile tråkket seg selv i foten.

De homofile har arbeidet målrettet i mange år for å oppnå likeverd og rettigheter på like linje med andre og jeg mener de har fått den respekten de fortjener. Med de siste to års ekstreme fokusering på pride /transgender og neglisjering av realiteter ser jeg at den respekten er i ferd med å forvitre. Pride , pr. de siste to år , har i realiteten nesten like ekstremistiske holdninger som tankene til gjerningsmannen denne helgen som mistet kontrollen over egen psyke og reagerte psykopatisk.

Det de homofile er tvunget til å erkjenne er at homofoli er et syndrom/defekt definert i kjønnshormonene . Dette syndromet medfører psykologiske lidelser som det er umulig å fornekte og opperere seg vekk fra . Det finnes andre medfødte syndromer som gir større konsekvenser enn homofili ; et eksempel er downs syndrom. De homofile finner best forståelse i personer som har det samme syndromet.

Å drive å tvinge forandringer i ordbøker , om at det finnes fler enn to kjønn , og å tvinge det ned i barn på barneskolenivå omgjøre barneprogram som er ment til barn uten kjønnssforstyrrelser fører bare til at andre rett og slett blir lei av å hjelpe dere. Dersom dere ønsker å hjelpe barn med kjønnsforstyrrelser bør dere begynne å produsere barneprogram for barn med kjønnsforstyrrelser som de kan se på , men ikke tvinge alle barn til å se på dem.

7
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og våre etterkommere kommer til å se på kjønns operasjoner på barn, som vi ser på hvordan barn ble brukt til å rense piper i Victoria-tiden.

1

Dette er det modigste innlegg jeg lest på lenge. Det er bare å hylle. Så spørs det om de skeive roer seg litt.

2

Enhver voldshandling mot "andre" grupper er forkastelig. For å ha klarlagt det.
Jeg har mye i mot de muslimer (eller andre) som kritiserer oss opprinnelige norske for vår livsstil, holdninger og klesdrakt - i stedet for å respektere / akseptere slik vi er.
For meg må enhver som foretrekker samme kjønn gjerne gjøre det, bare de godtar at jeg foretrekker det motsatt kjønn. Men jeg begynner å lure på om vi som foretrekker motsatt kjønn blir færre og færre. Noe jeg synes er svært besynderlig . . . . .
Men det går da an å være homoseksuelle uten å måtte vise det i Pride-parader og egne symboler.
Mitt inntrykk er nå at det er like vanlig (normalt ?) at ungdom velger kjæreste av samme kjønn som motsatt kjønn - og jeg synes det er en merkelig / skremmende utvikling. Noe er galt - men hva ?

4

Pride, og LHGBTHIV+A bevegelsen er kommunistenes politisering av skeive, og non-cis mennesker.

Venstresiden i dag er rablende gale mennesker.
I gamle dager så hadde venstresiden en del gode saker for arbeiderklassen, klassekamp, at man skulle få en rettferdig lønn og anstendige arbeidsvilkår.

Men dagens venstreside har vendt ryggen til arbeiderklassen, som de nå kaller høyre ekstreme, og gått all-inn for identitets politikk. Nå ser vi høyt utdannede mennesker, sønner og døtre av rike familier lime seg til offentlige transportmidler, så de forhindrer arbeiderklassen, de som må på jobb, å komme seg på jobben. Ikke alle kan kjøre pappas Tesla.

2

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...