Og våre etterkommere kommer til å se på kjønns operasjoner på barn, som vi ser på hvordan barn ble brukt til å rense piper i Victoria-tiden.

1

Dette er det modigste innlegg jeg lest på lenge. Det er bare å hylle. Så spørs det om de skeive roer seg litt.

2

Enhver voldshandling mot "andre" grupper er forkastelig. For å ha klarlagt det.
Jeg har mye i mot de muslimer (eller andre) som kritiserer oss opprinnelige norske for vår livsstil, holdninger og klesdrakt - i stedet for å respektere / akseptere slik vi er.
For meg må enhver som foretrekker samme kjønn gjerne gjøre det, bare de godtar at jeg foretrekker det motsatt kjønn. Men jeg begynner å lure på om vi som foretrekker motsatt kjønn blir færre og færre. Noe jeg synes er svært besynderlig . . . . .
Men det går da an å være homoseksuelle uten å måtte vise det i Pride-parader og egne symboler.
Mitt inntrykk er nå at det er like vanlig (normalt ?) at ungdom velger kjæreste av samme kjønn som motsatt kjønn - og jeg synes det er en merkelig / skremmende utvikling. Noe er galt - men hva ?

4

Pride, og LHGBTHIV+A bevegelsen er kommunistenes politisering av skeive, og non-cis mennesker.

Venstresiden i dag er rablende gale mennesker.
I gamle dager så hadde venstresiden en del gode saker for arbeiderklassen, klassekamp, at man skulle få en rettferdig lønn og anstendige arbeidsvilkår.

Men dagens venstreside har vendt ryggen til arbeiderklassen, som de nå kaller høyre ekstreme, og gått all-inn for identitets politikk. Nå ser vi høyt utdannede mennesker, sønner og døtre av rike familier lime seg til offentlige transportmidler, så de forhindrer arbeiderklassen, de som må på jobb, å komme seg på jobben. Ikke alle kan kjøre pappas Tesla.

2
Laster...