Aktuelt

silas

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv?

Hvordan kan vi vite at han faktisk er død?

TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qaeda boss dies from asthma in Afghan mountain hideout, reports claim (2020)

Bilde

Forgjengeren var en skikkelig fredsdue:

Bilde

Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja. Hvis pressen skriver det så er det sant.

Vi er i 2022 nå, så ikke still spørsmål, eller finn sammenhenger, eller logiske brister.
Som Frode skriver, det er valg, og det resultatet må aksepteres uansett hvordan det ser ut, selv om grafer er loddrette så ikke still noen spørsmål.

Det er kun i østeuropa og midtøsten de jukser i et valg.
Demokratene er alltid ærlige, spesielt de på toppen, og kan aldri finne på noe sånt. Spesielt ikke med en så kritisk presse som alltid følger med på hva Demokratene gjør og kritiserer dem når de gjør noe uetisk.

2

Propaganda og sensur kan bidra til å vinne valg.
Sommeren 2020 forsvant plutselig mange av de som talte for Trump fra sosiale medier, som Youtube, Twitter osv. De ble bare borte. Kontoer stengt, uten forklaring.

De beholdt noen av de galeste folkene selvsagt. For at medier og folk skal få et feil bilde av Trump supportere.

Det er det samme når du ser intervjuer av "folk på gata".

Journalistene lar selvfølgelig ikke folk se de som kommer med gode, rasjonelle argumenter mot noe de selv er for, men finner de noen gale mennesker som sier helt hårreisende ting, så blir det vist.
På den måten skaper mediene et bilde av sine politiske motstandere som er helt feil.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...