Aktuelt

frode57

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordringen om du ikke betaler. Livet I Norge går ut på å få bort verdien av gjeld med prisstigning. Norge En arbeider er ikke en fri person. En person med gjeld er heller ikke fri .
Alt i Norge dreier seg om å verne Ola boligeier . Norge var et Oligsrki. Høyre og borgerlige partier hadde de få rikeste å tilgodese med sin politikk. Det vi nå ser er en forkvaklet liberal politikk uten mål og mening unntatt det samme problem som Erna hadde. Sine særgrupper. AP ; noen få høytlønte LO mennesker, SP 38 000 bønder.
Norge har 11000mrd kr på bok men privat personer har 6000mrd.
Det går alltid å refinansiere men det var vanskelig i 1992 da Norge hadde 1000mrd i gjeld og bankkrisen.

Ellers så vinnes ikke kriger med propaganda.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Renta er fortsatt veldig lav. Da jeg kjøpte på 2000 tallet var det normalt med 8-9%.
Jeg fikk lavere rente fordi jeg hadde bodd hjemme og spart opp penger, så jeg kom under 60% grensa.

Det er en rekke grunner til at boliger er dyrt. Noe av dette er farlig å snakke om, siden vi lever i et land der det ikke er sunt å ytre seg om enkelte temaer, så trigger warning:

Kvinner i arbeidslivet.
I gamle dager så hadde man stort sett bare en inntekt i familien. Bolig prisene var tilpasset det folk kunne by. Så basert på at det var normalt med en inntekt så var prisene lave i forhold til i dag, som er basert på to inntekter, OG rike foreldre.
I tillegg har feminisme ført til at flere skiller seg, som igjen fører til at det blir flere på boligmarkedet.
Så takk til feministene. Bankdirektørene takker dere.

Innvandring.
Da jeg var barn lærte jeg at vi var 4 millioner nordmenn. Dette tallet har stort sett stått stille, faktisk gått litt ned. Men vi er over 5 millioner som bor her. 5 millioner er det offisielle tallet på antall BORGERE. Men vi er flere, siden det bor mange her som ikke er borgere. De skal også ha et sted å bo. I mange tilfeller er det du som betaler for det.

Når kommunen byr på en leilighet du vil ha, så må du by mot dine egne skattepenger.

Bolig som investerings objekt.
Bolig blir ikke like hardt beskattet som andre investeringer, og har blitt sett på som en trygg måte å øke sin formue på, basert på de faktorer jeg nevnte over (kvinner i arbeidslivet, og statlig finansiert innvandring)
Når rike folk byr på boliger har en ungdom lite å stille opp med. Og må ofte finne seg i å leie av en investor, og bidrar derfor til å betale ned lånet til en rikere person.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Laster...