Aktuelt

frode57

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukraina. Seieren er så nære. Amnesty hyller Zelenskyj!
Det er distribuert jod ut til kommunene.
Vi må sende enda flere våpen. Seieren er så nære.

2
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser også i trolig nøytrale medier at flere mener Ukraina vinner. Nå har de en offensiv på gang, som tvinger russerne til å reagere.
Russere har også en del moral problemer.

I dag så jeg en video der det i følge kommentarene var en Wagner leiesoldat som mistet en del av beinet da han tråkket på en mine. Jeg trodde antipersonell miner var forbudt?

Det er kanskje ikke så farlig lenger.

1

Det er godt at vi ikke har noe propaganda i Norsk presse.

1

Norge er gjennomsyret av propaganda.
Og de fleste forstår det nok.
At militæret personer står frem og forsvarer angrep nær atomkraftverk er mer oppsiktsvekkende.

3

Russland burde angripe sør Atlanterhavet om man må gjøre så. Jesus som lager antikristuser ved psykose. Materialisme og. Tror han er god Gud og gir regler om det. Da blir rot produktene og menneskene stressa. Skjedde mest fra 2001 til 2019. Bedre var jeg før med filosofi og problem orientert. Mest Jesus som kriger mot seg selv. Heier på Ukraina jeg. Putin og hans følgere må klandres og litt. Ironisk at Putin vil ha den hellige bygningen i Ukraina da religion skapte problemet. Soviet skulle barelatt kristendommen råtne i den delen jeg har nevnt om psykose. Utenom det er det no bra i kristendommen.

Stakkars Ukraina styrt angriper eget område. Krim øya. Hørte Jesus idag sa han var skyldig i tankelidelse mobbing om fine og ufine folk. Syntes idag hvordan han hater seg selv.

1

Vil legge til som jeg har skrevet på min blogg at vi er styrt mest av tiden av det ingenting svart himmel noe Jesus og de andre mest er. Alt er tomt og mest upersonlig.

1

Det er vel ingen som egentlig tror Ukraina har en sjanse i havet mot russerne. Når man har en motstander som ikke bryr seg om tap blir det vanskelig.

Det er 3 millioner arbeidsløse i Russland, og med stigende arbeidsløshet kan enda flere skrives ut til fronttjeneste. Man tenker sikkert at mange av disse ikke er skikket til krigstjeneste, men med litt god gammeldags russisk doktrine kombinert med Røde arme schwung sender man daukjøttet i stormangrep i førstelinje som kulefangere før hovedangrepet settes inn i andre linje.....

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...