Aktuelt

silas

VG: Trump nektet å akseptere et valgnederlag

VG i dag: "Aldri har USA hatt et statsoverhode som har erklært seg selv som offer for konspiratoriske krefter, eller nektet å akseptere et valgnederlag."

VGs "leder" har glemt Hillary Clinton og hennes løgner og fornektelser: "Trump knows he's an illegitimate president". Hun nektet og nekter fortsatt for at Trump vant valget. Hun har nektet helt siden 2016.

Faktum er at Hillary Clinton har i årevis påstått at Donald Trump var en illigitim president. Hun påsto og påstår at Russland hjalp Trump til å vinne valget. Vi vet nå at Hillary Clinton og hennes medhjelpere betalte for falsk informasjon (Steele Dossier) og spredte dette over hele jordkloden som resulterte i ulovlig overvåkning av en presidentkandidat. Vi vet at FBI var med.

Vi vet at Hillary Clinton nektet å akseptere valgnederlaget. Er det slik at VG mener at Hillary tapte valget pga. en russisk konspirasjon? Mener VG - slik som Clinton - at Trump vant valget pga. en russisk innblanding? Helt utrolig!

"Trump knows he's an illegitimate president"
https://www.youtube.com/watch?v=XQesfLIycJw

Hillary Clinton on President Trump and Impeachment Inquiry:
https://www.youtube.com/watch?v=s46GCvO9BFA

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/WjQAgG/fbi-kan-gjoere-trump-til-martyr

"Political candidates and groups are required to publicly disclose their spending to the FEC, and they must explain the purpose of any specific expenditure more than $200. The FEC concluded that the Clinton campaign and DNC misreported the money that funded the dossier, masking it as "legal services" and "legal and compliance consulting" instead of opposition research."

https://edition.cnn.com/2022/03/30/politics/clinton-dnc-steele-dossier-fusion-gps/index.html

2
11 svar

Hei.
Det er 2022 nå, og det er ikke lov å stille slike spørsmål.

Dont look up.

3

Tror på ingen måte Trump er løsningen på problemene i verden, men hva gjelder Hillary har han et poeng...stort poeng.

1

Helt utrolig at Trump kunne vinne i 2016. Han hadde alle mot seg.
Det sier litt om frustrasjonen i folket. At de valgte Trump i et protestvalg.

Pressen er Demokratenes propaganda organ, og de støtter Hillary sin konspirasjons teori om at russerne sørget for at Trump vant.
Det sier litt om hvor langt unna Demokratene er fra arbeiderklassen.
Kanskje de burde komme seg litt ut fra sine inngjerdede herskapshus, og prate litt med normale mennesker, i stedet for søkkrike Hollywood kjendiser som forteller folk at de skal stemme på Demokratene?

1

Dette her er ikke en "mening", men en blank løgn: "Aldri har USA hatt et statsoverhode som har erklært seg selv som offer for konspiratoriske krefter, eller nektet å akseptere et valgnederlag."

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
12 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Statlig pengemangel?

Her må det være noe som ikke stemmer. Så TV2-nyhetssendingen kl. 08 i dag (Nyhetskanalen), med finansministeren som gjest, og der ble det da vitterlig fremstilt som at det var et problematisk misfor...
1
5 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...