Aktuelt

En dramatisk påminnelse/forsker-"spådom"...

Det virker som f.eks. denne thunberg-generasjonen (og pluss/minus etter hvert nå) ikke overhodet er noe videre opptatt av dette med atomtrusselen. Utfra den oversikten i linken under, så vil jeg nok si at atomtrusselen vel burde være på toppen av faremomenter verden kan bli utsatt for, såkalte atomvintre. Garantert matmangel og hungersnød. At en rel. lokal atomkonflikt i f.eks. Asia kan innebære risiko for at f.eks. over 3 millioner nordmenn kan komme til å stryke med, det høres jo faktisk noe utrolig ut, men forskere skal man visst tro på da, f.eks. i forbindelse med klimaendringer generelt også, så da er det vel verdt å merke seg også den slags forskning og "statistikk". Kanskje på tide å begynne å "brøle" mot atomtrusselen også for disse unge som er så tilsynelatende mest opptatt av CO2-utslippene innen lille Norge, og vårt "ansvar" for det som fra hun svenske spådde vil føre til at hele kloden nærmest "brenner opp" ca. 2030, var det ikke slik?..

https://www.nrk.no/urix/en-liten-atomkrig-mellom-india-og-pakistan-kan-drepe-to-av-tre-nordmenn-1.16069922

1
11 svar

Ettersom etablerte politikarar på toppnivå og fleire etablerte organisasjonar har jobba med å begrensa risikoen for atomkrig i eindel tiår no, så ville det vel ikkje vera så veldig nyttig å ha ein til organisasjon på akkurat dette?

Det er vel meire logisk å ta in kamp som stort sett har blitt ignorert i det etablerte politiske miljøet. I så måte har jo "Thunberg-generasjonen" gjort ein framifrå jobb.

3

Lille Napoleon og Ztøre og Nato er rette til å svare på atomproblematikk heller en Thunberg. Det er Lille Napoleon og Biden som nå trolig forer Ukraina med norske missiler som er det mest avanserte våpen som kan finnes.
Det er Lille Napoleon og Ztøre , EU og Nato som får generalsekretæren til å be partene til å besinne seg.
Har ikke DE skjønt hvor farlig Zelenskyj er ? Dette innlegget ble brukt for å illustrere hva som holder på å skje i Ukraina. !!!

Først vil 50% dø ganske fort etter at en atomkrig har begynt. Den vil akselerer ganske fort. Her er det Russland med den største lager av atomvåpen. Som allerede er satt i høyeste beredskap. Når de har gjort prærien i USA udugelig så vil Russland sine åkre bli ødelagt. Pandemier /pest vil komme.

Som Kennedy sa , jeg vil heller dø enn å oppleve en krig mellom stormaktene. Biden og Stoltenberg ser ut til å være idioter nok til å tro at russerne ikke vil bruke atomvåpen. De har ikke skjønt hvordan militære logikken er.

Hvordan krig spinner ut av kontroll. Hvor lenge tok det før Taliban tok Afghanistan . Hvor flott var avslutningen av Vietnam krigen? Hvordan var avslutningen av 1 og 2 ,verdenskrig. Var det ikke bruk av atomvåpen. Gasskrigføring i 1. verdenskrig. Og løy ikke USA i sikkerhetsrådet for å gå til krig mot Saddam Hussain ? Livet er herlig men det å ha idioter til å styre våre viktigste institusjoner er ikke bra.

Verden har i dag mest problemer med et imperialistisk vesten .
Thunberg er ikke noe problem. Kan være at vi må ha ett par vulkanutbrudd for å senke temperaturen på jorden men ATOMVÅPENTRUSSELEN ER FARLIGST.

2

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...