Ettersom etablerte politikarar på toppnivå og fleire etablerte organisasjonar har jobba med å begrensa risikoen for atomkrig i eindel tiår no, så ville det vel ikkje vera så veldig nyttig å ha ein til organisasjon på akkurat dette?

Det er vel meire logisk å ta in kamp som stort sett har blitt ignorert i det etablerte politiske miljøet. I så måte har jo "Thunberg-generasjonen" gjort ein framifrå jobb.

3

Lille Napoleon og Ztøre og Nato er rette til å svare på atomproblematikk heller en Thunberg. Det er Lille Napoleon og Biden som nå trolig forer Ukraina med norske missiler som er det mest avanserte våpen som kan finnes.
Det er Lille Napoleon og Ztøre , EU og Nato som får generalsekretæren til å be partene til å besinne seg.
Har ikke DE skjønt hvor farlig Zelenskyj er ? Dette innlegget ble brukt for å illustrere hva som holder på å skje i Ukraina. !!!

Først vil 50% dø ganske fort etter at en atomkrig har begynt. Den vil akselerer ganske fort. Her er det Russland med den største lager av atomvåpen. Som allerede er satt i høyeste beredskap. Når de har gjort prærien i USA udugelig så vil Russland sine åkre bli ødelagt. Pandemier /pest vil komme.

Som Kennedy sa , jeg vil heller dø enn å oppleve en krig mellom stormaktene. Biden og Stoltenberg ser ut til å være idioter nok til å tro at russerne ikke vil bruke atomvåpen. De har ikke skjønt hvordan militære logikken er.

Hvordan krig spinner ut av kontroll. Hvor lenge tok det før Taliban tok Afghanistan . Hvor flott var avslutningen av Vietnam krigen? Hvordan var avslutningen av 1 og 2 ,verdenskrig. Var det ikke bruk av atomvåpen. Gasskrigføring i 1. verdenskrig. Og løy ikke USA i sikkerhetsrådet for å gå til krig mot Saddam Hussain ? Livet er herlig men det å ha idioter til å styre våre viktigste institusjoner er ikke bra.

Verden har i dag mest problemer med et imperialistisk vesten .
Thunberg er ikke noe problem. Kan være at vi må ha ett par vulkanutbrudd for å senke temperaturen på jorden men ATOMVÅPENTRUSSELEN ER FARLIGST.

2
Laster...