Aktuelt

Bilde på dagens politi, eller?

Kan det virkelig være mulig? Man hører at politiet snart ikke lenger tør å stoppe folk de mistenker er i besittelse av narkotika, så de lar disse folka stort sett få holde på med sitt, visstnok etter påbud fra høyere hold i systemet (og f.eks. kokain-bruken blant videregående-elever brer om seg raskt, sies det, muligens da også i skolegården kanskje?, det er vel muligens ganske akseptabelt for slik som Venstre, hvis lommene til elevene er fylt med stoff til eget bruk vel og merke?...), og fra ansvarlig (?) politisk hold i Oslo kommune er det gitt uttrykk for at det nå er ønskelig å innføre et system der politiet må skrive ut en slags kvittering med "nummer og navn" på de betjentene som er så freidige at de stopper og ransaker folk de mistenker kan være i besittelse av f.eks. kniv på byen, (hva med faren for "hevn" mot både betjenten selv og ikke minst kanskje familien deres?), men (ref. linken), at politiet nå lar biltyver de har pågrepet, nærmest på fersken, gå fri, da må man virkelig gni seg i øynene og lure på om man kan ha lest feil. Nye tider, tydeligvis..

(Ja, for det er vel tross alt sikkert ikke en ny ordre fra den relativt ferske riksadvokaten dette også vel?, - ref. narkotikaransakings-problematikken som var i mediefokuset i fjor..).

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/bG9PW5/politiet-stoppet-biltyv-saken-ble-likevel-henlagt

2
35 svar

Ja , det stemmer og hva kan vi regne med når vi har denne regjeringen som styrer , Vi kan mest sannsynelig forvente å ende opp med det samme som skjer i Sverige noe vi ser nå tendenser i den senere tid i storbyene som i verste fall vil ende som i en del andre land og stater hvor karetellene har tatt over ( satt på spissen ).

Vi MÅ HA MYE STRENGERE LOVER OG MANGE FLERE POLITIET SOM MÅ HJEMMEL TIL Å STOPPE FOLK PÅ SKJELLIG MISSTANKE .

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 og neste stortingsvalg for nå MÅ vi ha et mer NASJONALLISTISK PARTI som vil det beste for vanlige folk å få ordnet opp så vanlige folk kan føle seg trygge i vårt samfunn . Hvis flere og flere STEMMER FRP så de større påvirkningskraft i politikken som vil det beste for vanlige folk .

2

Politiets oppgave er å beskytte de rike.
Plebeier må i fremtiden ordne opp selv.
Bare at de kriminelle får bære våpen, men ikke du.

2

Vi har sett en politisering av politiet de siste årene. De ansetter kvinner og innvandrere, fremfor menn som har avtjent verneplikten.

2

Og politireformen har ikke gjort situasjonen bedre. Jeg tenker f.eks. på at politistasjonen på Stovner blir lagt ned. Er det et sted i Oslo man burde hatt en døgnåpen politistasjon så er det vel der.

2

Politisk hold i Oslo, Oppdal eller Os kan ønske hva de vil, men i politiloven heter det:

"Den som har politimyndighet, skal under utøvelse av myndigheten ha politilegitimasjon med seg. Begrensninger i politimyndigheten skal fremgå av legitimasjonen. Tjenestemannen plikter, så langt tjenesteforholdene på stedet tillater, å oppgi navn eller tjenestenummer og grad eller stilling når dette forlanges av den som tjenestehandlingen direkte angår."

De plikter å oppgi tjenestenummer, men ikke navn.

1

Men det må vel være noe nytt at de skal skrive ut en kvittering på at de har stoppet den og den? Har jeg aldri hørt om før iallfall, og jeg forstod det slik at det nå var nyss før at en slik ordning kom til å bli innført i Oslo.

1

Dette er gammelt nytt. Nå skal det spares! En død narkoman er billigere enn en rusmisbruker på Nav. Så nå må de som prøver ut, ta ansvar selv.

1

Utrolig dårlige politikere. Dårlige vettskremte politiledere ute den minste knytteneve Mamma og dakkar ,likt Sverige. Null tolleranse

1

Politiet må bli hardere I klype og det må strengere straff til. Det har vi sett har fungert i Danmark.

1

Det er verdt å tenke over om det er nyfattigdom som gjør seg gjeldende.

1

Du skal huske på at vi trenger innflyttere. Vi reprodusere ikke oss selv lengre.
Og folk stemmer med føttene og avstår fra å få barn i MØKKALANDET NORGE.

Barnevernet er fra helvete. Lista ligger så høyt. Sladderen er så intens og forventninger er skrudd til topps, så Norge er et intens MØKKALAND.

1

Norge er verdens beste land å bo i.
Hvis folk tenkte som deg, Frode, så ville ikke vår art overlevd steinalderen.

Vi trenger norske barn. Erna har helt rett.
Uten alle innvandrerne ville vi ikke trengt å jobbe så mye, og kvinner kunne sluppet å slite seg ut for en sur sjef, og heller vært hjemme og dyrket hobbyer, og sørge for at barn for en skikkelig oppvekst.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
12 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Statlig pengemangel?

Her må det være noe som ikke stemmer. Så TV2-nyhetssendingen kl. 08 i dag (Nyhetskanalen), med finansministeren som gjest, og der ble det da vitterlig fremstilt som at det var et problematisk misfor...
1
5 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...