En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Aktuelt

silas

Biden har betydelige kognitive problemer

Joe Biden (the Big Guy) ikke skikket til å være president. Mannen som er USAs mest populære president gjennom tidene med utrolige 80 millioner stemmer og langt flere enn Obama, fremstår som forvirret har problemer med å finne ord.

Etter at Biden kom til makten har alt gått bedre. Økonomien blomtrer, inflasjonen stabil, ingen USA-støttede konflikter og en samlet befolkning. Vi er inne i en historisk epoke. Dette vil 80 millioner velgere ha mer av.

Det er ekstremt bekymringsverdig at et landet som har et militærbudsjett på 8000 milliarder per år (38% av verdens totale pengebruk på det militære) har en leder som tydeligvis har problemer med helt hverdagslige ting.

Hvem i all verden er det som faktisk styrer landet? Hvem er det godkjenner USAs dronemål og andre militære mål? Hvem er det som har det overordnede ansvaret for USAs okkupasjon av Syria akkurat nå?

Forvirret:
https://www.youtube.com/watch?v=LdldQ6x4UKg

Forvirret:
https://www.youtube.com/watch?v=6VkcRYyKve0

"Where am I?"
https://twitter.com/heckyessica/status/1573376311808364545?

"She was 12 and I was 30":
https://twitter.com/townhallcom/status/1573360055407484928?

‘She was 12, I was 30’: Biden leaves viewers stunned in teachers speech
https://nypost.com/2022/09/23/biden-leaves-viewers-stunned-in-teachers-speech-she-was-12-i-was-30/

Norsk "presse" kommer til å endre holdning til Biden når de får beskjed om det. Hvem som gir denne beskjeden vet jeg ikke, men slike holdningsendringer pleier å være ganske synkront og volumiøst. Her må alle være "enig" før alarmklokkene ringes.

Bilde

Bilde

Jessica O’Donnell 🏈 on Twitter

“you’ve gotta be kidding me”


Bilde twitter.com
3
21 svar

Biden er tidenes beste amerikanske president. Alt ble bedre da de ble kvitt den oransje mannen som jeg så alle på TV sa var slem.

Det første han gjorde var å gjøre USA avhengig av olje import, og avsluttet krigen i Afghanistan ved å overlate kontrollen til Taliban.

2

Amerikansk utenrikspolitikk ligger fast uavhengig av president. Denne tråden handler om at Biden åpenbart er blitt for gammel til jobben. Men det er et enormt apparat rundt ham som skjermer ham.

2

Jeg vet ikke om visepresident Kamala Harris vil være så mye bedre. Hun virker veldig kald og empatiløs
Biden er i det minste et smilende hode.

1

Man får se det slik, Herr Biden har iallefall "noe" gjøre, i motsetning til andre politikere "over there"

1

Er vel ikke til å komme bort i fra at fyren begynner å bli gammel og glemsk, men å bruke random tweets og høyre sidens propaganda maskin som kilde referanser for å gi det hele kredibilitet, kan fort gi en motsatt effekt.

New York Post eies av Murdoch's News Corp eller morselskapet til Fox News om du vil, og det er vel ikke akkurat noen hemmelighet hvilken side de heller mot.
Den andre avisen med det lett ironiske navnet The Independent eies av den russiske oligarken og tidligere KGB offiseren Alexander Lebedev som i mai 22 fikk navnet sitt på sanksjonslista grunnet Russlands invasjon.
At Sultan Muhammad Abuljadayel i 2017 kjøpte en 30% andel gjør den vel ikke akkurat mer uavhengig heller.

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

1000 drept i brann siden år 2000

Det ikke det glupeste en kan gjøre å bygge hus i tre. Det er for brennbart til å være trygt byggematerialer. Det bør også bli forandring på brannmeldere som brukes. De bør ha både faststrøm 230 V og...
1
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Heia arabiske land

Man kan ikke noe annet enn å glede seg over arabiske lands fremgangen i fotball. Fotball er verdens største idrett. Det er morsomt når vi ser hva tribunejubel betyr. Og hvilken revansj for vestlige hy...
1
3 svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En upopulær regjering . . . . .

I linken står det bl.a,: "Det medfører høye energipriser, flyktningstrøm og det medfører høye matvarepriser. Dette rammer alle sammen. Men det rammer mest de som har minst fra før. Det er regjeringen...
Bilde

En upopulær regjering får nok en utfordring i fanget: — Dette rammer alle sammen

Møter 2023 med at flere nordmenn sliter med å få endene til å møtes, samtidig som det ventes en stor flyktningstrøm.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Vinter i øst

Hva stoppet Napoleon og Hitler i øst.? Russere er noen kynikere. Nato har gitt Ukraina enorme mengder våpen . Hva med å sende bøtter med strøm? Europa er igjen i krig med Russland. Når går EU land og...
1
2 svar
Laster...