En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Biden er tidenes beste amerikanske president. Alt ble bedre da de ble kvitt den oransje mannen som jeg så alle på TV sa var slem.

Det første han gjorde var å gjøre USA avhengig av olje import, og avsluttet krigen i Afghanistan ved å overlate kontrollen til Taliban.

2

Amerikansk utenrikspolitikk ligger fast uavhengig av president. Denne tråden handler om at Biden åpenbart er blitt for gammel til jobben. Men det er et enormt apparat rundt ham som skjermer ham.

2

Jeg vet ikke om visepresident Kamala Harris vil være så mye bedre. Hun virker veldig kald og empatiløs
Biden er i det minste et smilende hode.

1

Man får se det slik, Herr Biden har iallefall "noe" gjøre, i motsetning til andre politikere "over there"

1

Er vel ikke til å komme bort i fra at fyren begynner å bli gammel og glemsk, men å bruke random tweets og høyre sidens propaganda maskin som kilde referanser for å gi det hele kredibilitet, kan fort gi en motsatt effekt.

New York Post eies av Murdoch's News Corp eller morselskapet til Fox News om du vil, og det er vel ikke akkurat noen hemmelighet hvilken side de heller mot.
Den andre avisen med det lett ironiske navnet The Independent eies av den russiske oligarken og tidligere KGB offiseren Alexander Lebedev som i mai 22 fikk navnet sitt på sanksjonslista grunnet Russlands invasjon.
At Sultan Muhammad Abuljadayel i 2017 kjøpte en 30% andel gjør den vel ikke akkurat mer uavhengig heller.

1
Laster...