En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Tungsint om dagen, frode?

Mvh

BE
som er uhyre imponert over frodes meget nøyaktige analyse bygget på svært omfattende kunnskap - tydeligvis

2

"Norge er et steinrikt land Det skulle ikke være nødvendig med høye skatter og avgifter."
Det er vi vært kjente av siden 1930 åra. Allt er dyrt. Har "noen" hørt uttalelsen: feriere i Norge, der er det og det billig/rimlig??
Tyskerene har alltid med seg mat og øl i sine bobiler, rent grunnet alt er urimlig i dette landet,Norge. Ordet billig eksisterer ikke. Så var det avgiftene,da........
Vi må slutte med verdensvelferden vi er så opptatt av. Kanskje en ide å bruke pengene på oss sjøl? I forhold til andre land, må en
her, fortsatt betale tannrøkten sjøl. Rikt land...for hvem??
Atpåtil har vi "gitt " bort militært utstyr så vi sjøl ikke sitter igjen med flisa. Fjomper .

2

froden: Det virker som du klager på høye skatter og avgifter i Norge. Har du kanskje et forslag om et visst parti som da har nettopp dette på topp i sin politiske agenda, og som du iallfall på disse områdene vil gi ros/positiv omtale?... Spent på svaret.

1

Støre har overtalt Slagsvold. Det ser ut til at han mener vi skal «kjenne» på inflasjon?
Inflasjon (4,9%-2022) er når prisene på varer og tjenester går opp over tid. I Norge bruker vi konsumprisindeksen for å måle inflasjon.
Tar man et forbrukslån i Sverige så maser de ikke om rente økning som Norge gjør. Bare et tips.
Ser man det dypt alvorlige ansiktet til Støre i medier nå så blir man skremt. Er det hevn fordi vi har hatt det så morsomt i kommentarfeltet mot han? Asså… tror det er personligheten hans om å oppdra oss. Vi skal tross alt ikke føle oss rike/ bedre en andre fattige land Norge gir kr til. Dette blir litt provoserende når msn ser alle veldedighets kr Støre sender ut av Norge. Vi har ingen å stemme på for tror ikke Erna hadde gjort det bedre. Tror det er holdningene deres som bør ettersøkes nøyere. Jeg forsto ikke bæret når vi så alle kr 266 211 650,- som ble samlet inn fra private givere-2022-Året’s Tv-aksjon. Hvordan skal vi da se på helheten av kr hos folk i Norge?

https://blimed.no/om-tv-aksjonen-nrk/tv-aksjonen-2022/

1

Ja,det er sikkert...alfor mye "stein" etter min mening....det er for mange direktører også..og når man ser givergleden blant folk....tror jeg vi har masse penger stuet bort,alle sammen.

1

Det er mange eldre med penger. Enda. Men politikere kommer nok å flår de også
Morsomt å se panikken bre seg
Resesjonen et en villet politikk. Det er krakk I verden ca hvert 7 år.
Og inflasjonsfaren er langt mindre farlig enn statens innstramming og sørge for fattigdom @

FOR STØRE ER SKYLD I KOMMENDE FATTIGDOM OG RESESJON

Han gjør som Gro og strammer for hardt til.

1
Laster...