Folk som aldri har interessert seg, eller sett en fotballkamp, er plutselig opptatt av, at de fotballinteresserte skal skamme seg gjennom VM i fotball. Etter uker og måneder med fy-rop og agitasjon om hva vi bør mene, er selv "bestemor" helt sikker på, at VM skal hun i allefall ikke se på, og det får ikke bestefar heller lov til.
Jeg håper hylekoret har like stor interesse for hva som foregår i alle de andre land, der menneskerettigheter ikke er av prektig norsk standard.

2

Blir liksom litt teit å komme med protester nå. Mesterskapet er blitt tildelt.

  • Kommer fremmedarbeider til å få det bedre, nei,
  • kommer damer til å bli likestilt mannen, nei. Kamelen, jaktfalken, hunden kommer før damene (De er vel nede rundt eselet på rangstigen et sted)
  • Kommer alternative til å stige i kurs, nei

Mesterskapet i gang. Da er det bare å følge landets, lover, regler og normer. Nå blir det all fokus på kampene

2

Er bare sånn en sel under middels interessert i fotball. Ser vanligvis sluttspillet med de gode lagene. Det kommer jeg til å gjøre i år og.
Men syns det begynner å bli litt teater der nå. Alle vil demonstrere mot noe. Hvor skal grensen gå? Hvorfor skal idretten bli politisk talestol. For noen er der greit, men for andre er det ikke. De fleste bil bare drive idretten sin.
Se Normann som spiller i russland, han har nå blitt er hatobjekt for mange. Utestengt fra landslaget fordi han ikke har ‘rett’ politisk holdning.

2

Når tildelingen kom var det arbeiderenes rettigheter det ble satt 'store' spørsmål ved. Nå er den store saken kvinnesyn og gay rettigheter ?? Det ser rett og slett ut til at de har kuppet fokuset ??

Er man dame og skeiv der nede er man antagelig mindre verdt en rottene i kloakken, greit nok, men, de som blir dårligere behandlet enn disse er fremmedarbeidere. Veldig rart at regnbueflagget skal ta all plass ??

2

Det er fin fotball når støyen har lagt seg. Og jeg skal se dansk TV heller enn norsk taper TV kanal.

Norge har seriøst et reklame problem i TV2.

Det viser vel den norske griskheten .

1

Det er mye grums og brudd på menneskerettigheter i alle land. Men Qatar er et av mange land hvor både kvinner og homofile steines og fengsles og mange gjestearbeidere jobber under uverdige forhold. Jeg er null interessert i fotball, men problemet er at myndighetene i Qatar bruker VM til å dekke over all grusomhet som skjer der, Qatar er jo et veldig strengt land hvor det er både tortur og dødsstraff

1

Vær forsiktig med hva du sier her så du ikke blir anklaget for islamofobi.
Blendahvite islam-eksperter som Lars Gule vet at islam er fredelig og inkluderende og liker ikke at noen kritiserer hans favoritt ideologi.

1

Det er ikke mye øl på norsle fotballkamper. I Danmark flyger plastølkoppene i lufta ved hvert mål. Fotball går fint å se uten alkohol!

1

Nå har jeg lært at Neandertalerne var mer avanserte enn vi først trodde. Og nå er jeg ikke fyllik og aldri drukket på en fotballkamp. Nå har jeg gått på fotballkamper fra jeg var liten . Jeg vet hvilken avspredelse dette er og hvor sunt det er for mennesket .
Dette å stå på tå hev for alle og enhver til daglig gjør fotballkampen til en herlig befriende sak.
Det å synge sanger sammen er herlig.
Og slik er det med handball også.

1

I dag fikk vi se prektige vestlige kommentarer igjen.

Om alle bare vært som oss.

Vi prøvde i 20 år i Afganistan.

Hold kjeft. Spill fotball og hyll laget ditt.

500 000 nordmenn lever i fattigdom i verdens rikeste land!

Psykologene har lange ventelister.

Det drepes navansatte.

Hvilket herlig land !

1
Laster...