En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Hørt ordet psykopat? Tre stadier 1-2 og 3. Nr 1 er den mest vanlige...men farlig.

1

Det er litt farlig når 500 000 lever i fattigdom.

Ztøre og Ve-dum skjønner ikke hvor galt det er

1

https://www.document.no/2022/11/19/regjeringen-gir-20-millioner-ekstra-for-a-vise-sin-omsorg-for-de-som-sliter/?fbclid=IwAR3zDNhDSY9kYUsbndpk_Tk9devhNJZ6dHq6pxpvZvS402rZa0zNepxoIBc

Man vil anta at de fleste nordmenn foretrekker å feire jul hjemme, med sin familie. At noen veldedige organisasjoner deler ut mat til fattige nordmenn er selvsagt noe man skal «hylle». Men årsaken til at det er nødvendig er den politikken som føres, og som vedtas på Stortinget. 😩 Vi har tusenvis av nordmenn som risikerer å sulte og fryse seg gjennom vinteren fordi de sparer på strømbruk. Dette er velferdsstaten Norge i et nøtteskall.

1

Veien ut av fattigdom er ikke med statlige bevilgninger, men gjennom et arbeidsliv der folk flest kan forsørge seg, og ha mulighet til å jobbe seg ut av fattigdom.

Verken politikere, eller næringslivstopper vil vi skal ha mulighet til det lenger. Dagens sosialister bryr seg bare om LHGBT, innvandrere, hvite priviligerte feminister, Klimaendringer®, og utlandet. Arbeiderklassen ser de på som høyre ekstreme.

Vi trenger å få nasjonalister inn i politikken. Folk som bryr seg, har medmenneskelighet og ønsker å hjelpe folk så vi kan bygge landet. Ikke tappe det for ressurser som våre politikere i dag gjør.

1

FORDI, ENKELT, POLITIKERENE SOM STYRER SKUTA HAR HØYE LØNNINGER OG EN MASSE FORDELER SOM FOLKET GENERELT IKKE HAR. MYE LIKT POLEN FOR 40 ÅR SIDEN

1
Laster...