Aldri vært så mye dårlig pinnekjøtt på markedet. Jaggu skal en være pro for å kunne bedømme...allt er i plast for tiden, så ikke lett hverken lukt eller konsistens. Vi har jo ikke slaktebutikker lenger...bare noen få "store" kjeder......så..vel...jeg kaller det å skrumpe inn......................blir nok noen skiver med ost og et glass melk.

3

Har kun spist pinnekjøtt en gang i år, og det var helt forferdelig. Men tidligere opplevelser av det kjøttet er noe helt annet. Får man god kvalitet er pinnekjøtt himmelsk.
Så jeg unngår pinnekjøtt på jobb, i kantiner, ikea og lignende plasser.
Finere restauranter har knallgodt pinnekjøtt. Og side det bare blir et par ganger i året, så unner jeg meg et eller to slike besøk i året.

3

Om du har fått pinnekjøtt servert med poteter og erter, så er det ikkje usannsynlig at den som har servert det ikkje har peiling på mat.

2

Pinnekjøtt er meget godt. I år er det mange som må ta til takke med pizza i flere juledager enn vanlig.
Det er ekstrem dyr mat i Norge.

Men slik vil dere ha det.

2

Pinnekjøtt bør man kjøpe i januar/februar. Eller så nærme "best før datoen" at butikkene nesten gir det bort. Det er så salt at det holder leeenge over denne datoen.
Til og med fenalår havner i billighylla pga denne datoen.

1
Laster...